Krásna Michelle Hunziker a jej tipy pre šťastný život! Naladíte sa na jej vlnu?

Slávna moderátorka a trojnásobná mama žiari spokojnosťou všade, kde sa objaví. Aké sú jej tipy pre šťastný život?

10.01.2020 13:00
Michelle Hunziker Foto:
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Vyrovnanosť

Netreba tlačiť na pílu. „To krásne v živote, ako aj láska, prídu, keď to najmenej čakáte. Skôr, než začnete nariekať nad tým, čo všetko nemáte, zamyslite sa nad tým, čo všetko máte. Vyrovnanosť je recept na šťastie,“ opísala známa moderátorka pre nemecký web wunderweib.

Byť tu pre druhých

Podľa nej netreba stáť neustále v strede diania a sústreďovať sa na seba. „Snažím sa ľudí potešiť, priviesť ich na lepšie myšlienky, moju zlú náladu nepotrebujú vnímať. Naopak, ak máte radosť vy, budú ju mať aj tí okolo vás.“

Pohyb

Trojnásobná mama bola v pohybe od detstva: „Behala som, plávala… Ak sedím, už mi to ‚trhá‘ nohy. Aby som cítila, že som nažive, musím sa hýbať,“ opísala Hunziker.

Odvaha

„Smiať sa životu priamo do tváre, to pomáha. Keď zisťujem, že môj strach rastie, začnem bojovať. Ako to funguje? Zariskujem, skúsim niečo nové, nestiahnem sa len preto, že by to nemuselo vyjsť.“ Tento prístup jej dodáva sebavedomie.

Zvedavosť

Zostať aj s pribúdajúcim vekom zvedavou, je podľa peknej blondínky pre spokojný život naozaj užitočné. „Ľudí robí zvedavosť šťastnými. Nová práca, zaujímavé cesty…,“ opísala pre spomínaný web.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #odvaha #Michelle Hunziker #tipy

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....