Koľko stojí bundička či čižmičky malého Archieho? Sumy príjemne prekvapia

Zdá sa, že nielen vojvodkyňa Meghan (38), ale aj malý Archie bude udávať módne trendy.

04.01.2020 08:00
debata (1)

Ako pomaličky syn princa Harryho a vojvodkyne Meghan rastie, je to, čo má na sebe, čoraz viac sledované. A rodičmi podobne starých detí aj nasledované.

Len pred pár dňami zverejnili manželia novoročný pozdrav, na ktorom má hlavné miesto práve ich osem-mesačný syn. Netrvalo dlho a médiá sa začali zaujímať o to, čo má na sebe. A jeden kúsok je spomienku rodičov na ich pobyt v Austrálii, kedy sa prevalila správa o tehotenstve vojvodkyne zo Sussexu.

Pred kanadským vetrom ho na zábere, kde ho Harry drží v náručí, chránila šedá čiapka s dvoma brmbolcami a hnedá bundička od britskej módnej značky Boden, ktorá sa dá kúpiť za 42 libier. Na nohách má čižmičky od austrálskej značky Ugg, ku ktorým sa viaže pekná spomienka. Keď totiž svetom obletela správa o tehotenstve vojvodkyne Meghan, bol manželský pár práve na návšteve Austrálie. Vtedy dostali Harry a Meghan do daru mini topánočky pre ich potomka, ktoré im daroval generálny guvernér Austrálie, Peter Cosgrove. Čižmičky sa dajú kúpiť za 55 austrálskych dolárov a ako vidieť, Archie už do nich dorástol. Rozkošná štrikovaná čiapka je od novozélanskej značky Make Give Live a dá sa kúpiť za 49 novozélandských dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...