Tak veľmi svoje dcéry rozmaznávam! Najsexi muž planéty to nijako netají

Ak ide o Jasmine (3) a Tianu (2), nedokáže Dwayne Johnson povedať "nie".

24.12.2019 16:00
Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren... Foto: ,
Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren Hashian.
debata (4)

Jeho manželka je však vo výchove iná, prísnejšia. Obľúbený herec to prezradil v rozhovore v šou Ellen DeGeneres.

Ako uviedol, jeho manželka Lauren Hashian uprednostňuje, ak si dievčatá svoje želania premyslia a potom ich spoločne zapíšu na papier. Vyžaduje, aby boli trpezlivé a počkali na Vianoce alebo na narodeniny a keď budú dobré, môže sa stať, že želanú vec dostanú. Ich slávny otec preferuje iný prístup.

Na otázku moderátorky, čo si jeho dcéry želajú pod stromček, odpovedal: „Každú hračku, ktorú vidia. Ak sa ma opýtajú, či ju môžu mať, okamžite odpovedám: ‚Jasné. Kedy by ste ju chceli? Zajtra? Žiaden problém, postarám sa o to‘,“ priznal herec, ktorý aktuálne po svete promuje filmovú novinku Jumanji 2: The Next Level a dodal: „Moja manželka má celkom iný prístup.“

Okrem dvoch malých dcér má 47-ročný Johnson aj 18-ročnú dcéru Simone z predošlého manželstva s Dany Garciovou. „Jej otcom som sa stal ako 29-ročný, takže sme spolu v podstate vyrastali. V tom období života som sa snažil objaviť, kto vlastne som. Máme skvelý vzťah a som na ňu pyšný, akurát začala študovať na univertite. Zaslúži si to,“ dodal herec, ktorý sa pýši titulom „najsexi muž planéty za rok 2016“, ktorý mu udelil magazín People.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Vianoce #Dwayne Johnson

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...