Dokonalé telo 40-ničky Kate Beckinsale nie je zadarmo! Zvládli by ste jej nasadenie?

Postavičku má dokonalú. Ale herečka Kate Beckinsale trénuje 6-razy týždenne a dosť si toho odrieka.

23.12.2019 13:00
Kate Beckinsale Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale v kreácii Alberta Ferretti.
debata

Kate Beckinsale (46) je taká fit, ako ešte nikdy nebola. Železná vôľa a disciplína – to sú jej zásady, pokiaľ ide o zdravý životný štýl a cvičenie. Štyri roky pred okrúhlou päťdesiatkou sa pýši telom, ktorým môže konkurovať dvadsaťročným modelkám. Ľahká cesta k superpostavičke to však nie je, herečka to prezradila pre magazín „Women’s Health“, ktorého titulku aktuálne ozdobila.

Frekvencia tréningov? Šesťkrát týždenne. Trénuje pod dohľadom známych a uznávaných trénerov – Brada Siskinda a Gunnara Petersona. Pred tréningom si dopraje porciu bielkovín – či už v podobe hydinového mäsa alebo vajec. Zvyšok dňa je šaláty s reďkovkami alebo ružičkovým kelom spolu s lososom. Občas si za odmenu dopaje hrsť zemiakových lupienkov. Ako uviedla, jej telo na niektoré veci reaguje veľmi intenzívne, preto sa úplne vzdala kávy aj alkoholu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@womenshealthmag

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

„So svojím telom som veľmi prepojená. Ak pociťujem stres, prežívam to aj fyzicky. Preto sa mi vždy javí ako dobrý plán fyzicky pracovať, aby som odbúrala stres,“ opísala v rozhovore. Jej tréner, Brad Siskind o nej povedal: „Je to silná osobnosť. Vidím ju šesťkrát týždenne, tréning vynechá zriedkakedy. Keď sa tak stane, má na to závažný dôvod,“ opísal.

Kate Beckinsale cvičí aj vtedy, ak je pred kamerami a natáčanie filmu ju zavedie mimo domov. Vtedy si nájde trénera rovno na mieste, kde sa nachádza, alebo cvičí online – napríklad program „LEKFit“ či jogu s Mandy Ingberovou, ktorá je trénerkou Jennifer Anistonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...