Monacké dvojičky oslávili 5. narodeniny! Oznamujú to vo videu

10. decembra oslávili monacké dvojičky, princezná Gabriella a princ Jacques, piate narodeniny.

11.12.2019 17:00
Princ Jacques a princezná Gabriella Foto:
Princ Jacques a princezná Gabriella počas osláv Národného dňa v Monaku.
debata

Pri tejto príležitosti ich mama, kňažná Charlene, zverejnila video, na ktorom deti posielajú pozdravy svojej starej mame, Lynette Wittstockovej. Tej okrem iného vo videu oznamujú, že oslavujú narodeniny. Monacké dvojičky majú na hlavách papierové párty čiapky a v rukách držia papierové píšťalky. Aj týmto spôsobom sa ich rodičia, kňažná Charlene a princ Albert, podelili o narodeninovú radosť s fanúšikmi kráľovskej rodiny na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Birthday Message for Grandma

Príspevok, ktorý zdieľa HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene),

Deti sa vypýtali na svet 10. decembra 2014, kňažná Charlene ich porodila predčasne, o dva týždne pred termínom. Dievčatko síce prišlo na svet ako prvé, chlapček sa aj napriek tomu stáva dedičom trónu. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Pyšní rodičia prvý raz ukázali dvojičky svetu už 7. januára, kedy ich predstavili verejnosti z balkóna svojho monackého paláca. Od toho okamihu sa už rodičia zábermi svojich dvoch ratolestí pravidelne pýšili – aj na Instagrame. Rodičov dvojičky občas sprevádzajú aj na oficiálnych podujatiach, ktoré sa organizujú v Monaku.

Princezná Charlene a knieža Albert v stredu... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Princezná Charlene a knieža Albert Princezná Charlene a knieža Albert v stredu verejne predstavili obyvateľom Monaka svoje dve ratolesti - dvojičky Jacquesa a Gabriellu.

Albert II. a o dvadsať rokov mladšia bývalá reprezentantka Juhoafrickej republiky v plávaní Charlene Wittstock sa vzali v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #Monako #dvojičky

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...