Partnerský look Amal a Georgea Clooneyovcov! Ktorý sa im vydaril najlepšie?

Máloktorý pár vzbudzuje na červených kobercoch toľko pozornosti ako Amal a George Clooneyovci.

12.12.2019 17:00
debata

Slávny herec a režisér je dlhodobo považovaný za sexsymbol Hollywoodu. Keď sa však po jeho boku objaví jeho manželka Amal, vytvoria spolu takmer dokonalé duo. Pozrite si ich partnerské looky a vyberte ten, ktorý sa im vydaril najlepšie.

LOOK 1
Pred pár mesiacmi sa bok po boku objavili na premiére šesťdielneho televízneho filmu Hlava XXII v Londýne. Clooneyho polovička sa ukázala v luxusnej kreácii z dielne Ralph & Russo Couture, ktorý jej zvodne odhaľoval dekolt. Na plecia jej padali rozpustené tmavé vlasy, tvár zvýrazňoval tmavočervený rúž.

Americký herec George Clooney a jeho manželka... Foto: TASR/AP, Grant Pollard
George Clooney a jeho manželka Amal Americký herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prichádzajú na premiéru šesťdielneho televízneho seriálu Hlava XXII. Amal v kreácii Ralph & Russo Couture.

LOOK 2
Ak si dá Amal Clooney mini, pritiahne zvedavých pohľadov ešte viac. Urobila tak aj po manželovom boku počas premiéry v Los Angeles, kedy zažiarila v zelenej róbe Oscar de la Renta v hodnote vyše 6 000 libier. Clooney zvolil menej elegantný look, kedy si nechal bielu košeľu pod čiernym sakom rozopnutú.

George Clooney  a  Amal Clooney na premiére... Foto: SITA/AP, MONICA ALMEIDA
George Clooney George Clooney a Amal Clooney na premiére novinky Hlava 22 v Los Angeles.

LOOK 3
Manželia Clooneyovci sa objavili aj na svadbe princa Harryho a vojvodkyne Meghan v roku 2018, kedy to bola práve krásna Amal, ktorá priťahovala pozornosť. Mala na sebe žlté šaty z dielne Stelly McCartney, jej manžel zvolil elegantný šedý oblek, s farbou manželkiných šiat korešpondovala jeho žlto-biela pruhovaná kravata.

Amal Clooney a  George Clooney dostali pozvanie... Foto: SITA/AP, Ian West
Amal Clooney a George Clooney dostali pozvanie na kráľovskú svadbu. Amal Clooney a George Clooney dostali pozvanie na kráľovskú svadbu. Právnička prišla v kreácii Stella McCartney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...