Krásna Camila Morrone a jej triky starostlivosti o pokožku: Na jednu vec nezabúda

Modelka a herečka Camila Morrone svojou krásou poplietla hlavu aj slávnemu Leonardovi DiCapriovi (45). Štíhla postavička, krásna tvár a husté vlasy sú jej devízami. Ako sa o seba stará?

10.12.2019 17:00
Modelka a herečka Camila Morrone. Foto: ,
Modelka a herečka Camila Morrone.
debata

„Priala by som si, aby som mala viac beauty trikov, ale držím sa jednoduchosti. Verím v ňu. Nie som vyhľadávačka rôznych produktov,“ opísala pred časom pre W magazín. Keď nepracuje, snaží sa byť čo najviac aktívna. „Keď som doma v Los Angeles, pravidelne cvičím. Trénujem najmä vonku, pretože počasie je tu nádherné,“ prezradila.

Modelka Camila Morrone, priateľka herca... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Modelka Camila Morrone, priateľka herca Leonarda DiCapria, prišla v kreácii Miu Miu. Modelka Camila Morrone, priateľka herca Leonarda DiCapria.

V okolí Los Angeles miluje turistiku. „Túto aktivitu naozaj zbožňujem a v okolí Los Angeles je toho naozaj dosť.“ Ako prezradila, po túre je vždy veľmi hladná. Čo si po takomto výkone dopraje? „Rada by som povedala, že šalát alebo zeleninu, ale po cvičení si dám aj sacharidy – cestoviny či sendvič. To je to najnezdravšie jedlo, čo zjem. Inak sa snažím dodržiavať zdravý životný štýl,“ prezradila pre spomínaný magazín.

Čo sa starostlivosti o pokožku týka, väčšinu ju naučila jej mama, argentínska herečka a modelka Lucila Sola. „Trik mojej mamy, ktorá nemá okolo očí žiadne vrásky, je jednoduchý – každý večer si aplikovať očný krém. Ja sa o pokožku starám veľmi jednoducho, snažím sa ju držať najmä hydratovanú. A nikdy nezabudnem na noc použiť práve očný krém, pretože pokožka okolo očí je najcitlivejšia.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Camila Morrone #starostlivosť o krásu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...