Výrazných modelov sa nezľakli! Krásne tehuľky na červených kobercoch! Vyberte tú NAJ

Bar Refaeli, Anne Hathaway, Iskra Lawrence a ďalšie sa pred objektívmi hrdo pýšia tehotenským bruškom. Pozrite sa, ako im to pristane. Ktorej najviac? Pošlite jej svoj hlas.

05.12.2019 11:00
debata

Anne Hathaway

V októbri sa na premiére seriálovej novinky z produkcie spoločnosti Amazon s názvom Modern Love objavila oscarová herečka Anne Hathaway, ktorá na červený koberec dorazila v smotanovom modeli z dielne Oscar de la Renta. Išlo o nohavice a asymetrický top, ktorý herečke zvýrazňoval bruško a zároveň zvodne odhaľoval jedno rameno.

Anne Hathaway na premiére seriálu Modern Love v... Foto: SITA/AP
Anne Hathaway Anne Hathaway na premiére seriálu Modern Love v New Yorku.

Jenna Dewan

Herečka Jenna Dewan sa ukázala na nedávnom udeľovaní cien American Music Awards. 38-ročná budúca mamička tehotenské bruško ukázala vo výraznej róbe z dielne Armani, ktorá jej, ako tmavovláske, naozaj pristala.

Jenna Dewan na cenách American Music Awards v... Foto: SITA/AP
Jenna Dewan Jenna Dewan na cenách American Music Awards v šatách Armani.

Ashley Graham

XXL topmodelka Ashley Graham sa na podujatí The Daily Front Row Fashion Media Awards predviedla v naozaj sexi modeli. Obliekla sa do latexových šiat Vex Clothing, ktoré tesne obopínali jej zväčšujúce sa bruško. Slávna bacuľka čaká prvého potomka s manželom Justinom Erwinom.

Topmodelka Ashley Graham na podujatí The Daily... Foto: Profimedia
Ashley Graham Topmodelka Ashley Graham na podujatí The Daily Front Row Fashion Media Awards. Obliekla sa do latexových šiat Vex Clothing.

Bar Refaeli

Izraelská modelka Bar Refaeli (34) sa už čochvíľa stane trojnásobnou mamičkou, k dcérkam Elle a Liv pribudne súrodenec. Počas festivalu v Benátkach ukázala mierne sa zväčšujúce bruško v čiernej róbe na premiére filmu Ad Astra.

Modelka Bar Refaeli  na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Bar Refaeli Modelka Bar Refaeli na premiére filmu "Ad Astra" v Benátkach.

Iskra Lawrence

29-ročná plus size modelka Iskra Lawrence sa tehotenským bruškom pochválila na nedávnej akcii magazínu Glamour „Women of the Year Awards“. Zväčšujúce sa bruško predviedla v šatách v odtieni magenta na špagetových ramienkach.

Tehotná modelka Iskra Lawrence na cenách... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tehotná modelka Iskra Lawrence na cenách Glamour Women of the Year Awards. Tehotná modelka Iskra Lawrence na cenách Glamour Women of the Year Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bar Refaeli #Anne Hathaway #Iskra Lawrence #tehuĽka

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....