Krásna Bar Refaeli prezrádza: 5 tipov pre viac ženského vyžarovania

Slávna izraelská modelka Bar Refaeli (34) patrí k najkrajším ženám planéty.

28.11.2019 11:00
Bar Refaeli Foto: ,
Modelka Bar Refaeli na premiére filmu "Ad Astra" v Benátkach.
debata

V roku 2007 pózovala na stránkach magazínu „Sports Illustrated“. V roku 2012 ju magazín Maxim zaradil medzi najkrajšie ženy planéty. Krásna blondínka je už dvojnásobnou mamou a očakáva narodenie svojho tretieho potomka. V mnohých rozhovoroch prezradila, ako ona vníma ženskú krásu či aké sú jej tipy, ktoré dokážu podčiarknuť ženské vyžarovanie.

Pozor na držanie tela

Ramená dozadu, rovný chrbát a hrudník vpred – jednoduché tipy, ktoré fungujú. Ak má žena krásne držanie tela, dodáva jej to na sebavedomí. Jej chôdza je iná, zvodnejšia a tým pádom sa mení jej celkové vyžarovanie. Vďaka športu je preto nutné posilňovať aj chrbtové svalstvo, ktoré má tendenciu vekom ochabovať – telo sa potom „ťahá“ k zemi a to človeku uberá na atraktivite.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

MET vibes. #met

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Zdôraznite vašu ženskosť

Ak máte peknú postavičku, prečo ju neukázať svetu… Nejde pritom o prvoplánové odhaľovanie, ale o rafinované kombinovanie kúskov, ktoré vašu ženskosť podčiarknu. Modelka obľubuje čiernu, ktorá podľa nej pôsobí sexi, ale nie prvoplánovo.

Cvičenie na čerstvom vzduchu

Modelka v niekoľkých rozhovoroch uviedla, že má rada aktívny životný štýl. Pred cvičením v posilňovni uprednostňuje tréning vonku. Čerstvý vzduch sa nielen postará o prísun kyslíka, čo je skvelé pre pokožku a jej prekrvenie, ale pomôže zabudnúť na stres počas dňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just another manic Monday

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Čierne lodičky

Jednoduché a elegantné čierne lodičky na vysokom podpätku – aj tie sú modelkinou tajnou zbraňou, ktoré využívala počas kastingov. Táto obuv podľa nej vylepší akýkoľvek outfit – či už ide o džínsy alebo „malé čierne“ šaty.

Pozitívne vyžarovanie

Veľa smiechu a istá dávka sebavedomia dokážu ženu udržiavať večne mladú. Ide o vyžarovanie, pod ktoré je podpísaná naša nálada, naše psychické nastavenie. Ak sa na život pozeráte s optimizmom a humorom, okolie to vníma takisto. Úsmev je nákazlivejší ako zachmúrená tvár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

היום בידיעות אחרונות שנה טובה

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bar Refaeli #ženskosť #vyžarovanie

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...