Turistika, fitnes aj surfovanie! Victoria Beckham žije aktívne a je to na nej vidieť

Victoria Beckham (45) sa roky pýši štíhlou postavičkou, je jej poznávacím znamením už roky.

20.11.2019 17:00
David Beckham,  Victoria Beckham Foto:
David Beckham, Victoria Beckham a ich syn Brooklyn na udeľovaní cien magazínu GQ Muž roka.
debata

Hoci veľa v tomto smere robia aj gény, vychytená módna dizajnérka sa netají tým, že šport má rada. Práve športovaním trávi známa rodina veľa spoločného času. Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) aj najmladšia Harper (8) majú šport v krvi. Veď napokon, majú aj po kom.

K rodinným spoločným aktivitám sa vyjadrila v rozhovore pre „Sunday Times Style“ . „Ako rodina spolu trávime veľa času. Často chodíme na turistiku, trénujeme spolu aj surfujeme. Vždy ide o zdravie a fitnes, ale aj o spoločnú zábavu,“ opísala manželka futbalistu Davida Beckhama.

Victoria má vo svojom portfóliu kozmetickú líniu Victoria Beckham Beauty, pre ktorú sa necháva inšpirovať aj svojimi deťmi. Aj kvôli ich otázkam siaha po prírodných zložkách. „Keď si Harper berie do ruky šampón, už teraz sa ma vždy pýta: ‚Mami, je to prírodné?‘.“

Ako už niekoľkokrát Victoria Beckham uviedla a zároveň píše na stránke svojej kozmetickej línie, vždy mala problematickú pleť a s týmto problémom začala bojovať už ako veľmi mladá. „V tomto boji mi pomohla zmena stravy. Začala som jesť viac prospešných tukov, to bolo kľúčové. Jedla som ryby aj avokádo.“ Aj z toho dôvodu sú súčasťou starostlivosti o pleť návrhárky Victorie Beckhamovej aj vitamíny, výživové doplnky, probiotiká a krvné testy, ktoré pravidelne podstupuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #pleť #postava #línia

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...