Trojnásobný otec princ William na koníčky čas nemá: Keď mám voľno, spím

Princ William (37) si plní nielen kráľovské, ale aj otcovské povinnosti. A to dá človeku s troma malými deťmi poriadne zabrať.

11.11.2019 09:00
vojvodkyňa kate Foto: ,
Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzahjú do školy Thomas's Battersea v Londýne v sprievode rodičov, vojvodkyne Kate a princa Williama.
debata

V októbri absolvoval princ William spolu s manželkou oficiálnu cestu po Pakistane. Aktuálne má už naplánovanú ďalšiu cestu, tento raz jeho kroky budú smerovať do Kuvajtu. Vojvodkyňa Kate ho však na tejto ceste, ktorú absolvuje v decembri, sprevádzať nebude. Voľného času, aj vzhľadom na pracovné povinnosti, má tak britský princ naozaj málo.

A nijako zvlášť si neoddýchne ani doma, v Kensingtonskom paláci. Tri deti, princ George (6), princezná Charlotte (4) a princ Louise (1) mu totiž veľa oddychu nedoprajú, ako prezradil počas charitatívneho podujatia. Keď sa Eric Clapton, ktorý bol na rovnakej akcii princa opýtal, či mu zostáva čas na jeho koníčky, William odpovedal: „Popri deťoch je náročné dopriať si nejaké voľno. Keď už voľno mám, tak spím,“ píše server „hello.uk“.

Podobne ako William, sa aj jeho manželka z času na čas vyjadrí o výchove detí. A nijako netají, že tri ratolesti im dávajú zabrať a jej slová pre bristkú tlač doslova zneli: „Je to tvrdé“. S deťmi im pomáha jedna opatrovateľka a takisto majú kráľovskí rodičia pomoc v podobe mamy vojvodkyne Kate, Carole Middletonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #princ William #koníčky

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...