Katie Holmes je stále ako dievčatko! Ako sa o seba stará? Jedna vec prekvapí

Čas, ktorý sa o seba staráte, sa určite vyplatí, opisuje niekdajšia manželka Toma Cruisea.

08.11.2019 13:00
Herečka Katie Holmes na premiére filmu The... Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Herečka Katie Holmes (40) sa usmieva z decembrovej titulky magazínu Shape. V rozhovore pre magazín opísala, aké aktivity robí spolu s jej 13-ročnou dcérou Suri.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Introducing our December cover star: #KatieHolmes . Her career is expanding in new directions in front of and behind the camera. She is currently directing her second film and loving every minute of it. As for her acting career, Katie is starring in the thriller Brahms: The Boy ll coming soon to theaters. Her favorite role? Being a mom to her 13-year-old daughter Suri. Head to shape.com/Katie for the daily ritual that keeps her centered, why it’s ok to be a work in progress, and her balanced approach to food. In the words of Katie, “sometimes a good hot fudge sundae goes a long way.” . Photographed by @alexeihay Styled by @ninasterghiou Hair @djquintero Makeup @genevieveherr Manicure @enamelle Creative Director @noahdreier Photo Director and Produced by @toniloggia

Príspevok, ktorý zdieľa SHAPE: fitness, beauty, celebs (@shape),

„Radi spolu cvičíme. Náš deň je vždy iný. Máme však aj svoje zaužívané rutiny, ktoré sa občas prekrývajú,“ opísala známe herečka. Dcéru však do športu nenúti, pretože vie, že by sa to minulo účinku. „Som požehnaná výnimočnou dcérou. Byť jej mamou je pre mňa veľké privilégium,“ povedala na adresu svojej dcéry, ktorej otcom je herec Tom Cruise.

Ako ďalej prezradila, ona sama trénuje štyri razy týždenne a obmeny sú pre ňu dôležité. Navštevuje hodiny boxu, spinningu, tanečné kurzy či jogu. Ale o svoje telo sa stará aj mimo telocvične. „Verím v starostlivosť o seba. Je to benefit pre každého, ak sa o seba staráte. Tieto okamihy sa naozaj oplatia. Ja si napríklad rada doprajem masáž,“ dodala.

Na upokojenie mysle má herečka špeciálny ranný rituál. „Ráno si doprajem 20 minút času, počúvam tichú hudbu a na papier píšem to, za čo som vďačná. Takto začínam každý deň,“ dodala Holmes v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #dcéra #Katie Holmes #masáž

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...