Nádherná 50-nička Diane Lane: Slovo anti-aging nepoužívam

V minulosti očarila slávna herečka kolegov ako Christopher Lambert či Josh Brolin. Očarujúca je stále, aj ako 54-ročná.

18.10.2019 13:00
Diane Lane Foto:
Diane Lane má 54 rokov a vyzerá úžasne.
debata

Herečka Diane Lane má 54 rokov a stále patrí k ozdobám filmového plátna aj červených kobercov. A hoci celý svet „frčí“ na spojení anti-aging, ona ho podľa vlastných slov nenávidí.

„Nepoužívam slová anti-aging,“ povedala v minulosti pre New York Times a dodala: „Považujem to za marketing strachu.“ Často a rada si užíva dni bez mejkapu. „Veľmi sa mi páči moja ‚nahá‘ tvár, pretože, keď sa zamilujem do svojej ‚masky‘, je to depresívne,“ opísala a dodala: „Chcem vidieť seba a nie sa ospravedlňovať za to, ako sa mením. Rada si doprajem dni voľna. Ak ste neustále tlačená do toho byť ‚žiarivá‘, užívate si chvíle, keď si oblečiete džínsy, nemáte mejkap a cítite sa dobre. A následne dokážete oceniť aj taký malý zázrak, akým je riasenka.“

Krásna hnedovláska v minulosti očarila aj svojich slávnych kolegov. Bola manželkou Christophera Lamberta a to v rokoch 1988 až 1994, dvojica má jedného spoločného potomka. O desať rokov po rozvode sa vydala za ďalšieho slávneho herca, Josha Brolina. Ich manželstvo sa rozpadlo po deviatich spoločných rokoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Diane Lane #anti-aging

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...