Chomisteková s Miss Slovensko skončila, ale top momenty zostávajú! Ktoré?

V roku 2013 sa z Karolíny Chomistekovej stala Miss Slovensko. So súťažou zostala spojená sedem rokov, teraz ju čaká iná cesta.

17.10.2019 09:00
debata

Pred pár dňami sa novým riaditeľom súťaže Miss Slovensko stal Michael Kováčik. 28-ročný dizajnér tak v tejto funkcii nahradil Karolínu Chomistekovú.

Karolína Chomisteková počas finálového večera... Foto: SITA
Karolína Chomisteková Karolína Chomisteková počas finálového večera MISS Slovensko 2013.

„Súčasťou projektu Miss som bola sedem ročníkov. Prvý rok som súťaž vyhrala, druhý rok som robila produkciu a potom prišlo mojich 5 rokov v pozícii riaditeľky súťaže. Pre mňa po siedmich rokoch nastal čas posunúť sa ďalej. Jednak aj preto, lebo finišujem s vysokou školou, ktorá je zameraná na biznis a marketing,“ opísala sympatická hnedovláska. Týmto smerom by sa v budúcnosti rada uberala. S projektom Miss Slovensko však neskončila zo dňa na deň, ako sa mohlo zdať. „Tým, že aktuálne budeme posielať dievčatá na medzinárodné súťaže, zostávam s Miss v spojení,“ opísala.

Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko... Foto: SITA, Braňo Bibel
Karolína Chomisteková Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Keď sa Karolína Chomisteková obzrie za svojou „misskovskou“ kariérou, pred očami má aj momenty, ktoré sa dajú označiť ako nezabudnuteľné či top. „Je to celý balík príjemných zážitkov. Jedným z nich bol určite okamih, keď som sa dostala do finálovej dvanástky ako súťažiaca. Ďalším top momentom po mojom víťazstve v Miss Slovensko v roku 2013 bola medzinárodná súťaž Miss World, vďaka ktorej som sa dostala na Bali. Keď som sa dostala počas súťaže ako prvá Slovenka do top štrnástky – aj to som vnímala ako krásny moment. Potom prišla opačná stránka Miss, to vnútro a moja práca v organizačnom tíme. Ako kreatívnemu človeku mi práve táto práca vyhovovala. Každý ročník bol pre mňa iným zážitkom a som pyšná, že vo svojom portfóliu mám 72 dievčat, ktorých osudy doteraz sledujem,“ opísala Chomisteková.

Aktuálne však už pre niekdajšiu Miss Slovensko začínajú iné povinnosti, aj vzhľadom na fakt, že práve končí piaty ročník vysokej školy, podnikový a finančný manažment. Ako priznáva, ešte nie je celkom rozhodnutá, či po jej skončení zostane na Slovensku. Dokonca pekná Slovenka poškuľuje aj po Českej republike. „Praha je pre mňa veľmi lákavá, mám rada toto mesto, takže uvidíme, kde sa napokon usadím. Rozhodnutá zatiaľ nie som.“

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková pred... Foto: SITA
Karolína Chomisteková Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková pred odchodom na súťaž Miss World 2013.

Chomistekovej nástupca na poste riaditeľa súťaže, Michael Kováčik, pôsobí ako módny dizajnér na Slovensku i v Čechách. V súťaži Miss Slovensko bol v uplynulých rokoch aj porotcom a pôsobil ako poradný hlas pri výbere finalistiek. Post nového riaditeľa súťaže prijal ako veľkú výzvu. „Michael Kováčik bol už niekoľko ročníkov zapájaný do projektu Miss, takže nováčikom nie je. Je módny návrhár, ženám sa venuje mnoho rokov a tak podľa mňa vnesie do súťaže zasa trocha iný pohľad,“ dodala Chomisteková.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková pred...
Karolína Chomisteková počas finálového večera...
+6Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...