Heidi Klum má štyri deti. Ako funguje veľká rodina s Kaulitzom?

Spolu so slávnou modelkou a televíznou osobnosťou si 30-ročný muzikant "zobral" aj jej štyri ratolesti.

15.10.2019 09:30
Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na... Foto: ,
Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum.
debata

Heidi Klum a jej manžel, Tom Kaulitz, sa vznášajú na oblášiku šťastia. Modelka a muzikant sa jednoducho našli a 46-ročná rodená Nemka to zdôrazňuje pri každej možnej príležitosti. Spolu s Klumovou si mladý muzikant však „zobral“ aj jej štyri ratolesti – Leni (15), Henryho (14), Johana (12) a Lou (9).

Aký je jeho vzťah k ratolestiam slávnej modelky? „Myslím si, že výborný,“ opísala Klum. Kaulitz, ktorý je členom kapely Tokio Hotel, sa v rodine etabloval okrem iného aj ako obľúbený učiteľ hry na gitaru, čo deti milujú. Pre časopis US Weekly 30-ročný muzikant povedal: „Funguje to veľmi dobre.“ Takže jeho slová sa nesú v podobnom duchu ako slová Klumovej.

O dobrých vzťahoch vo veľkej rodine svedčí aj mnoho spoločných fotografií, ktorými Heidi Klum zásobuje svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má 6,7 milióna. Tom Kaulitz je jej tretím manželom. Tri deti má s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej nastaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. S dcérou však vzťah neudržiava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...