Miranda Kerr priznala, čo má na svojej tvári umelé! A odporúča to aj iným ženám

Slávna modelka sa už čoskoro stane trojnásobnou mamou a času nazvyš nemá.

10.10.2019 15:00
Miranda Kerr Foto: ,
Miranda Kerr na podujatí značky Louis Vuitton v Beverly Hills.
debata

36-ročná rodená Austrálčanka patrí medzi najkrajšie ženy planéty. Vychytená modelka sa už čoskoro stane trojnásobnou mamou a tak ani ona nemá času nazvyš. Aj preto je fanúšičkou umelých mihalníc, ktoré nielenže priznáva, ale navyše aj odporúča iným ženám.

„Mám umelé riasy, čo je skvelá cesta, ako ráno ušetriť kopec času,“ opísala niekdajšia manželka hviezdneho Orlanda Blooma pre Vogue.co.uk. Zároveň prezrádza tipy jej starostlivosti o pokožku. „Sérum vitamínu C nielenže úžasne vonia. Pri jeho aplikácii nezabudnite ani na krk. Séra a hydratačné krémy si do pokožky vmasírujem pomocou prstov, aby som si zároveň robila aj lymfodrenáž,“ opisuje kráska, ktorá má vlastnú značku bio kozmetiky KORA Organics.

Modelkin druhý manžel, milionár a spoluzakladateľ aplikácie Snapchat, Evan Spiegel, je otcom jej druhého potomka, Harta. Čoskoro sa im narodí druhý spoločný potomok. Okrem toho má Kerr s hercom Orlandom Bloomom 8-ročného syna Flynna.

Kerr bola za Blooma vydatá v tokoch 2010 až 2013. Bloom je aktuálne zasnúbený so speváčkou Katy Perry (34). Slávny pár sa zasnúbil na Valentína tento rok a svadba by mala byť už v decembri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #mihalnice

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...