Bozky ako problém? Pozná to Thandie Newton, Nicole Kidman a ďalšie hviezdy

Nie vždy je hercom počas nakrúcania vášnivých scén čo závidieť. Pri ktorých dvojiciach nebolo bozkávanie to pravé - orechové?

08.10.2019 15:02
Nicole Kidman a Hugh Jackman - Australia Foto:
Nicole Kidman a Hugh Jackman v snímke Austrália.
debata

Alyson Hannigan a Jason Segel

V populárnej sérii Ako som spoznal vašu matku hrali dvojicu zaľúbencov a neskôr manželov Lily a Marshala. A hoci pred kamerami vyzerali vášnivo, pred kamerami boli ich bozky zdržanlivé. Prečo? Ako herečka prezradila v niekoľkých rozhovoroch, Jason Segel pri nakrúcaní prvej série fajčil a to veľmi intenzívne.

Alyson Hannigan a Jason Segel v seriáli Ako som... Foto: CBS
Alyson Hannigan a Jason Segel Alyson Hannigan a Jason Segel v seriáli Ako som spoznal vašu matku.

Sharon Stone a William Baldwin

Chýbajúca vášeň medzi hlavnými predstaviteľmi filmu „Niekto sa pozerá“ Sharon Stoneovou a Williamom Baldwinom? Ani náhodou! Divák tejto snímky určite nespozoroval, že pri bozkoch mali problémy. Sexi blondínka počas bozkávania svojho partnera uhryzla do jazyka, tomu sa následne do ďalších scén veľmi nechcelo – natočiť ich však museli.

Nicole Kidman a Hugh Jackman

V snímke Austrália sa dvaja slávni rodení Austrálčania vášnivo bozkávali. Ako však prezradil herec neskôr v rozhovoroch, on si bozky s krásnou kolegyňou vôbec neužíval, naopak, bol v strese. Dôvod? Ľudia okolo robili z ich bozkávania hotovú vedu.

Thandie Newton a Tom Cruise

Počas nakrúcania akčnej snímky „Mission: Impossible II“ sa Thandie Newton stretla s Tomom Cruiseom. Nakrúcanie „bozkávacích“ scén však herečka neopisovala ako vzrušujúce, použila v rozhovoroch slová ako nechutné a vlhké. Toma Cruisea tieto vyjadrenia zrejme nepotešili.

Dane Cook a Kate Hudson

Počas nakrúcania komédie Kamarátove dievča (2008) prišlo aj na bozkávacie scény medzi Daneom Cookom a Kate Hudsonovou – po nakrúcaní snímky sa vyjadril, že sexi blondínka bola jeho najhoršou kolegyňou, čo sa bozkávania pred kamerami týka. Ako herečka neskôr objasnila, pred nakrúcaním týchto scén, len aby ho trocha nahnevala, si dala jedlo s cibuľou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Kate Hudson #nakrúcanie #Nicole Kidman #scény

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...