Ross z Priateľov je hotový účesový chameleón! Občas však šliapol vedľa

Herec David Schwimmer dokázal na červených kobercoch prekvapiť, jeho hustá čierna hriva dostávala rôzne podoby, pozrite sa.

18.09.2019 15:00
debata

Účesy si skôr všímame u herečiek či modeliek, pretože ich výzor dokáže takáto zmena výrazne ovplyvniť. Experimentovaniu so svojimi vlasmi sa však počas kariéry nevyhol ani herec David Schwimmer, slávny predstaviteľ Rossa Gellera. Niektoré jeho voľby doslova pobavia, pozrite sa!

V roku 2008 na festivale Tribeca v New Yorku... Foto: SITA/AP, Peter Kramer
David Schwimmer V roku 2008 na festivale Tribeca v New Yorku predviedol David Schwimmer účes viditeľne posilnený množstvom gélu. Pri úprave jeho nepoddajných vlasov si takouto úpravou pomáhal pomerne často.
V roku 2010 sa aj s jeho typickým účesom, ktorý... Foto: SITA/AP, Carlo Allegri
David Schwimmer V roku 2010 sa aj s jeho typickým účesom, ktorý nosil aj v seriáli Priatelia, predviedol na filmovom festivale v Toronte, kde si zapózoval pre oficiálne portréty. Čierne vlasy má jemne rozstrapatené a vyčesané smerom dohora.
V roku 2010 nosil herec dlhšiu ofinu, ktorá mu... Foto: SITA/AP, Peter Kramer
David Schwimmer V roku 2010 nosil herec dlhšiu ofinu, ktorá mu padala do čela a na hercovi pôsobila dosť nezvyhlo, keďže ako Rossa sme ho poznali takmer výlučne s krátkym účesom a vlasmi vyčesanými dohora.
V roku 2011 sa s takýmto nagélovaným lookom... Foto: SITA/AP, Katy Winn
John Varvatos 8th Annual Stuart House Benefit V roku 2011 sa s takýmto nagélovaným lookom ukázal na gala podujatí v New Yorku. Hustú čiernu hrivu mal ešte stále dlhšiu, ale v tomto prípade začesaná z čela smerom dozadu. Účes doplnila aj brada.
Rok 2016 sa niesol v znamení kratučkého... Foto: SITA/AP
david Schwimmer Rok 2016 sa niesol v znamení kratučkého zostrihu, David Schwimmer sa vzdal svojich bohatých vlasov a uprednostnil ľahkú úpravu, ktorá množstvo gélu nepotrebuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #premeny #David Schwimmer

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...