Princezná Madeleine spomína: Bála som sa, že porodím počas obradu v kostole

Švédska princezná Madeleine je trojnásobnou mamou. Ratolesti vychováva na Floride, kde žije spolu s manželom, americkým finančníkom Chrisom O'Neillom.

13.09.2019 09:30
S. Friberg/kungahuset Foto:
Princezná Madeleine.
debata

O ich živote porozprávala v rozhovore pre švédsky magazín Mama. Prezradila napríklad, že žiadne z ich troch ratolestí – Leonore (5), Nicolas (4) a Adrienne (1) nebolo vopred plánované. Navyše, že je druhý raz tehotná zistila 37-ročná princezná až v treťom mesiaci. A s tehotenstvom princeznej Adrienne (1) sa takisto spája milá príhoda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

At Solliden earlier this summer. ☀️ Photo: Anna-Lena Ahlström

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden),

„Chrisovi som na narodeniny kúpila psíka a na kartičke bolo napísané: ‚Blahoželám k novému členovi rodiny‘. Manžel sa s otázkou v očiach opýtal, či som opäť tehotná. Ja som ho upokojila, že novým členom rodiny som naozaj myslela len psíka. Ale o dva týždne na to prišlo obrovské prekvapenie – zistila som, že čakám tretie dieťa.“

Navyše, sympatická blondínka ešte prezradila, že sa bála, aby syna Nicolasa (4), neporodila rovno v kostole. „Krátko pred pôrodom som prišla na svadbu môjho brata Carla Philipa a Sofie. Uvažovala som nad tým, čo urobím, keď mi odtečie plodová voda. Zostanem sedieť?,“ opísala momenty zo svadby, ktorá sa konala 13. júna 2015. Nicolas sa narodil dva dni po tejto udalosti, 15. júna v jednej z nemocníc v Štokholme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #princezná Madeleine

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...