Malá princezná v pestrých šatách ako mama, kňažná Charlene! A čo princ Jacques?

Tak ako každý rok, ani tento raz si kniežacia rodina nenechala ujsť tradičný piknik v Monaku, ktorý sa koná v parku princeznej Antoinette.

10.09.2019 11:00
Charlene Foto:
Princ Jacques a princezná Gabriella počas tradičného monackého letného pikniku spolu s rodičmi, princeznou Charlene a princom Albertom.
debata

Nielen princ Albert a kňažná Charlene, ale aj ich dve ratolesti sa stali súčasťou tohto podujatia.

Princ Jacques a princezná Gabriella počas... Foto: SITA/AP
Charlene Princ Jacques a princezná Gabriella počas tradičného monackého letného pikniku spolu s rodičmi, princeznou Charlene a princom Albertom.

Dvojičky kniežacieho páru, princ Jacques a princezná Gabriella sú už na objektívy zvyknuté. Navyše, tohto podujatia sa zúčastňujú už od svojho narodenia. Tento rok sa však na slávnosti neobjavili v tradičných krojoch (tie mali na sebe minulý rok). Princezná Gabriella mala na sebe šaty hýriace všetkými farbami, podobne, ako jej mama. Charlenne zvolila ľahučký overal v tónoch fialovej, ružovej a zelenej, cez ktorý mala navyše prehodenú aj dlhú ľahučkú blúzku.


Princ Jacques a princezná Gabriella počas...

Princ Jacques a princezná Gabriella počas...
+2
Princ Jacques a princezná Gabriella počas...

Princ Jacques bol oblečený o čosi strohejšie, mal na sebe farby svojho otca – béžové krátke nohavice a bielu košeľu. Na rozdiel od otca, ktorý mal na sebe aj modré sako, malý Jacques sa zaobišiel bez neho.

Jacques a Gabriella prišli na svet v decembri 2014 a rastú ako z vody, aj pred objektívmi fotografov. Pravidelne sa objavujú na vybraných spoločenských podujatiach, ale o aktuálne zábery svojich detí sa s fanúšikmi na Instagrame delí aj ich pyšná mama, 41-ročná princezná Charlene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....