Jennifer Garner: Prestala som sa správať ako moja matka

Jennifer Garner (47) priznala, že rolu matky už berie o čosi uvoľnenejšie ako to bolo v minulosti.

09.09.2019 17:00
Jennifer Garner Foto: ,
Jennifer Garner na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.
debata

Herečka je mamou 13-ročnej Violet, 10-ročnej Serafíny a 7-ročného Samuela. Ich otcom je herečkin exmanžel, herec a režisér Ben Affleck. Počas konferencie v Bostone opísala, že sa rokmi stala v pozícii matky pokojnejšou.

„Naozaj sa na moje deti nemôžem sťažovať. Sú fakt skvelé. Sú vtipné. Ale aj ja som sa viac upokojila a prestala som sa správať ako moja matka,“ opísala 47-ročná hollywoodska herečka.

Zároveň porozprávala aj o svojich snahách spojiť rodinu a kariéru. „Vždy ide najskôr o to, čo môžete dostať ako prvé. Najskôr je človek vďačný za akúkoľvek prácu. Potom je to o tom, či vám práca vyhovuje a či vám vyhovuje aj deväť mesiacov potom, čo ste ju získali,“ hovorila na margo spojenia mamičkovských povinností a kariéry v živote ženy a dodala: „Potom ide aj o to, zladiť starostlivosť o deti s prácou manžela – všetko musí do seba zapadať.“

Jennifer Garner a rovnako starý Affleck sa zosobášili v júni 2005, o rozchode informovali v júni 2015. Aj po odlúčení si však zostali blízki, Garner stála po boku svojho ex aj počas jeho následného boja s alkoholom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Ben Affleck #Jennifer Garner #mama

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...