Premeny šik Francúzok v Benátkach! Večerná kontra denná móda

Ako sa vo festivalových Benátkach predviedli francúzske rodáčky Lily Rose Depp , Juliette Binoche, Catherine Deneuve a Anais Demoustier? Pozrite sa!

07.09.2019 08:00
debata

Juliette Binoche

Herečka Juliette Binoche v Benátkach. Foto: SITA/AP
Juliette Binoche Herečka Juliette Binoche v Benátkach.

55-ročná francúzska herečka Juliette Binoche sa v Benátkach predviedla hneď v úvode, keď novinárom počas tlačovej konferencie predstavila snímku La Vérité. Zatiaľ, čo na poobedňajšie stretnutie zvolila výrazné široké nohavice v štýle 70-tych rokov, na večernú premiéru dorazila v bielej róbe z dielne Armani Prive.

Anais Demoustier

Herečka Anais Demoustier v Benátkach. Foto: SITA/AP
Anais Demoustier Herečka Anais Demoustier v Benátkach.

Nežná herečka priviezla do festivalových Benátok snímku Gloria Mundi. Na tlačovú konferenciu prišla 31-ročná hnedovláska v širokých nohaviciach lososovej farby, ku ktorým zvolila jemnú blúzku rovnakej farby. Večerná premiéra sa už niesla v znamení jemnej bielej – padavý strih šiat s dlhými rukávmi pôsobil slávnostne a herečka, ktorá si na večer nechala rozpustené vlasy, vyzerala priam étericky.

Lily Rose Depp

Herečka Lily Rose Depp  v Benátkach. Foto: SITA/AP
Lily Rose Depp Herečka Lily Rose Depp v Benátkach.
20-ročná rodáčka z Francúzska priviezla do Benátok novinku The King, v ktorej si zahrala jednu z rolí. Ako tvár značky Chanel si na stretnutie s novinármi obliekla práve model spomínanej značky – šaty v lososovej farbe. A Chanel si obliekla aj na večernú premiéru snímky, išlo o ľahučký model – v oboch šatách mala odhalené ramená a dekolt.

Catherine Deneuve

Herečka Catherine Deneuve v Benátkach. Foto: SITA/AP
Catherine Deneuve Herečka Catherine Deneuve v Benátkach.

75-ročná Francúzska ozdobila svojou prítomnosťou už úvodný deň festivalu. Na tlačovej konferencii k snímke La Vérité sa objavila v čiernych čipkovaných šatách v dĺžke tesne pod kolená, v ktorých pôsobila naozaj elegantne. Tento look vymenila počas večernej premiéry za priam divadelný červeno-čierny model, pod ktorý bol podpísaný Jean Paul Gaultier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Deneuve #Juliette Binoche #MFF Benátky #Lily Rose Depp

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....