Funkčný tréning a zdravá strava! Nicole Scherzinger a jej vražedné krivky

Nicole Scherzinger sa ako 41-ročná pýši priam vražedne vytrénovaným štíhlym telom, ktoré rada predvádza aj na svojom Instagrame, kde ju sleduje 3,9 milióna fanúšikov.

27.08.2019 17:00
Nicole Scherzinger Foto: ,
Nicole Scherzinger na letnej promo párty televízie FOX v Hollywoode.
debata

Množstvo záberov speváčky kapely Pussycat Dolls pochádza z posilňovne, kde dáva zabrať svojmu telu. Okrem kardio tréningu a silovým cvičeniam sa venuje aj funkčnému tréningu s názvom F45. Ale aj strava zohráva v jej živote výrazné miesto, ako prezradila v rozhovore pre „Daily Mail“.

Ako hovorí, je zástankyňou hesla „Všetko s mierou“ a vo svojom tréningu či jedálničku nie je na seba až taká prísna, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Na raňajky si sexi štyridsiatnička dopraje vždy výdatné a jedlo zložené z bielkovín a sacharidov. „Moje obľúbené raňajky pozostávajú z pošírovaného vajca na avokádovom toaste s údeným lososom,“ prezradila. Obed si dopraje naozaj zdravý a na večeru sa zvyčajne vyberie niekam von do reštaurácie.

Funkčnému tréningu s názvom F45 sa okrem Scherzingerovej venujú aj slávni muži ako herec Mark Wahlberg či Mario Lopez. Aj títo štyridsiatnici sa chvália vypracovaným telom študentov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #Nicole Scherzinger #tréning #postava

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...