Urastený Thor a jeho sexi bratia! Ktorý z Hemsworthovcov je NAJ?

Bratia Chris, Liam a Luke Hemsworthovci sú rodení Austrálčania, ktorí sa živia herectvom. A všetci traja sú naozaj sexi muži, veď posúďte!

14.08.2019 17:00
Chris Hemsworth Foto: ,
Chris Hemsworth (v strede) s bratmi. Liam Hemsworth (Vľavo) a Luke Hemsworth počas premiéry komédie "Vacation," v Los Angeles.
debata

Chris Hemsworth (36) je bezpochyby z trojice bratov najslávnejší, k čomu mu dopomohla prelomová rola z roku 2011, kedy si zahral Thora v rovnomennom filme po boku hviezd ako Anthony Hopkins, Natalie Portman či Tom Hiddleston. V roku 2014 sa stal najsexi mužom planéty podľa magazínu People. Svoje oceľové svaly a dokonalý úsmev pravidelne predvádza nielen pred kamerami, ale často aj na pláži v Byron Bay pri Sydney, kde s manželkou a troma deťmi žije.

Herec Chris Hemsworth. Foto: SITA/AP, Kto je ďalší?
Chris Hemsworth Herec Chris Hemsworth.

O čosi menej slávnejší je jeho mladší brat, takisto herec Liam Hemsworth (29). Aktuálne je horúco práve okolo neho, keď sa mu po menej ako roku rozpadlo manželstvo s herečkou a speváčkou Miley Cyrusovou. Na rozdiel od jeho staršieho, na svoju prelomovú rolu zatiaľ iba čaká, hoci na svojom hereckom konte má mnoho filmov. Okrem iného si zahral vo filme „Deň nezávislosti: Nový útok“, ktorí však prepadol u kritiky na plnej čiare.

Herec Liam Hemsworth. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Liam Hemsworth Herec Liam Hemsworth.

Luke Hemsworth (38) bol súčasťou sledovaného seriálu HBO, Westworld. Fanúšikovia aktuálne čakajú na jeho tretiu sériu. Okrem toho má najstarší z bratov na konte aj niekoľko filmových rolí, okrem iného si zahral spolu s Chrisom vo filme Thor 3. V roku 2007 sa postavil pred oltár, s manželkou Samanthou spoločne vychovávajú štyri ratolesti.

Herec Luke Hemsworth. Foto: SITA/AP, Rob Latour
Luke Hemsworth Herec Luke Hemsworth.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth #Luke Hemsworth

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...