Martina Schindlerová: Čo je podľa nej pri výchove detí najdôležitejšie?

Slovenská speváčka Martina Schindlerová začala po narodení dcérky Martiny a syna Kamila vnímať život celkom inak.

07.08.2019 09:00
Prišla aj speváčka Martina Schindlerová. Foto:
Speváčka Martina Schindlerová.
debata

Tak, ako iné mamy, i ona už na všetko nazerá najmä cez optiku svojich detí. "Všetko už vnímam inak, hlavne sa vždy pýtam, čo je pre deti dobré a podľa toho konám,“ povedala.

Pri výchove svojich ratolestí sa pritom naučila jednu zásadnú vec. "Najdôležitejšie je ovládať sa. Vychováva sa príkladom, tak sa snažím,“ ozrejmila Schindlerová, ktorá má z detí nefalšovanú radosť. "Väčšina rodičov je neobjektívne presvedčená o dokonalosti svojich detí, ja patrím medzi nich, aj keď sa im záujmy menia každý mesiac a ja vôbec netuším, čo z nich raz bude,“ zasmiala sa.

Nateraz jej podľa vlastných slov stačí, že si s nimi užije zvyšok leta. Ako to však zariadi, sama nevie, keďže aktivít má stále neúrekom. "V júli som mala dosť povinností v rámci proma aktuálneho singlu a teraz chcem čo najskôr natočiť ďalší klip k piesni, ktorá je už nahratá, a nahrať ešte jednu pieseň… Čas mi beží dosť rýchlo, starší priatelia ma strašia, že sa to bude vekom už len zhoršovať… Mám pocit, že je stále pondelok a ďalší pondelok a medzitým iba taká časová šmuha,“ posťažovala si. "Ale pamätám si, ako mi môj starký hovoril, že je stále iba zima, leto, zima, leto… Tak v tom štádiu vnímania času ešte nie som…,“ podotkla pobavene.

Na plný kalendár si sympatická tmavovláska už celkom zvyká. "Bežne neviem, čo skôr. Som mamou, speváčkou, aj doktorandkou na Univerzite Komenského. Medzitým upratujem, varím, nakupujem, stretávam sa s priateľmi… Mám to každý deň pestré. Do konca leta si však popri tom všetkom s deťmi aj trošku oddýchnem!“ uzavrela rozhodne.

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #Martina Schindlerová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...