Hviezda O.C Kalifornia: Všetko sa točí okolo dcéry, aj moje randenie

Niekdajšej hviezde populárnej série O.C. Kalifornia, Rachel Bilson, v roku 2017 skrachoval 10-ročný vzťah s hercom Haydenom Christensenom (38).

26.07.2019 17:00
Rachel Bilson Foto: ,
Rachel Bilson na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.
debata

Z manželstva pochádza ich spoločná dcéra, Briar Rose. A práve tá je pre sympatickú herečku najvyššou prioritou, ako prezradila v rozhovore pre podcast „The Viall Files“. Od mužov, s ktorými si herečka vyrazí na rande, ju však drží ďalej.

„Zatiaľ sa nestretla so žiadnym z mojich nápadníkov. Ak sa s niekym stretne, musím si byť istá, že s tým mužom chcem byť,“ opísala slávna mama. Na potencionálneho partnera má Bilson vysoké nároky, najmä, čo sa jeho záujmu o deti týka. „Ak si s niekým začnem, musí to byť niekto, kto je pripravený starať sa o dieťa, postrážiť ho a zaujímať sa o rodičovské veci,“ povedala a pokračovala: „Ona je mojím svetom a ja aj tak celý čas rozprávam len o nej. To by bolo zlé, keby som svoje pocity skrývala.“

Nepríjemné rande prežila pred pár mesiacmi. „Rozprávala som sa s istým mužom. Vždy, keď prišla reč na moju dcéru, snažil sa obrátiť reč. Pre mňa to bola stopka, pretože, ak má človek dieťa, malo by sa všetko točiť najmä okolo neho,“ povedala herečka. Ako dodala, ideálneho partnera stále hľadá.

Rachel Bilson a kanadský herec Hayden Christensen sa spoznali v roku 2007 počas nakrúcania snímky Jumper (2008) a o rok neskôr sa zasnúbili. V roku 2010 sa rozišli a zásnuby zrušili, no o pár mesiacov neskôr sa dali znova dohromady. Ich vzťah trval dlhých desať rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rachel Bilson #O.C. Kalifornia

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....