Denise Richards o výchove: Som prísna mama, vyžadujem dodržiavanie pravidiel

Blond kráska Denise Richards vychováva tri dcéry, z ktorých dve sú v súčasnosti v tínedžerskom veku: Sam (15), Lolu Rose (14) a Eloise (8).

25.07.2019 17:00
Denise Richards Foto: ,
Denise Richards počas záverečného ceremoniálu televízneho festivalu v Monte Carle.
debata

Herečka v rozhovore pre magazín People prezradila, aká je, čo sa výchovy týka. „Myslím si, že moje dcéry by povedali, že som prísna matka, určite vyžadujem dodržiavanie pravidiel a obmedzení, vyvodzujem dôsledky, nedovolím im, aby si robili, čo chcú,“ opísala niekdajšia manželka seriálovej hviezdy Charlieho Sheena. Za neho bola herečka vydatá v rokoch 2002 až 2006 a z ich manželstva pochádzajú dve dcéry.

Jej vzorom v rodičovských metódach sú jej rodičia: „Snažím sa robiť veľa vecí, ktoré ma učili moji rodičia a moja sestra. Oni sú ľudia, ktorí ostatných neposudzujú.“ Denise Richards v priebehu rokov pochopila, že ľudia sú vlastne rovnakí a netreba sa na nikoho pozerať „cez prsty“. „Je to niečo, čo sa skutočne snažím vštepiť svojim dcéram,“ dodala.

Jej výchovné metódy zrejme dobre fungujú, pretože si získala obdiv iných mamičiek a oteckov. „Volajú mi, aby mi povedali, aké sú moje dievčatá zdvorilé, ako pekne sa starajú o mladšiu sestričku. Som na ne skutočne pyšná,“ dodala. V súčasnosti je herečka po druhý raz vydatá, z jej aktuálneho manželstva pochádza jej tretia dcéra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #Charlie Sheen #Denise Richards

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...