Charlene a Albert z Monaka oslavujú! Takáto bola pred ôsmimi rokmi ich svadba

2. júla 2011 sa uskutočnil cirkevný obrad monackého princa Alberta II. s bývalou reprezentantkou Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstock. Stala sa z nej princezná Charlene.

02.07.2019 17:00
Charlene Foto: ,
Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene oslavujú ôsme výročie sobáša.
debata

Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene oslavujú ôsme výročie sobáša. Svoje „áno“ si v roku 2011 povedali hneď dvakrát. 2. júla sa uskutočnil cirkevný obrad, kedy sa do centra Monaka zišli stovky známych štátnych predstaviteľov či príslušníkov káľovských rodín, nechýbali ani celebrity alebo politici a biznismeni. Počet hostí sa vyšplhal k číslu 800.

Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Albert II. Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene oslavujú ôsme výročie sobáša.

V roku 2011 pozvanie na monackú svadbu dostali aj dve české krásky, modelka Karolína Kurková a Tereza Maxová. Medzi hosťami sa objavil tiež dnes už zosnulý dizajnér Karl Lagerfeld, ktorý zhotovil model pre nevestu na civilný obrad a Giorgio Armani – autor svadobnej bielej kreácie či hudobník Jean Michel Jaré, ktorý hral mladomanželom v piatok v noci pri veľkolepom ohňostroji.

Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Monako Albert Monacké knieža Albert II. a kňažná Charlene oslavujú ôsme výročie sobáša.

Ako to už pri takýchto udalostiach býva, bola to práve nevesta, ktorá budila najväčší záujem. Charlene Wittstock sa pred oltár postavila v pôsobivých svadobných šatách z dielne módneho domu Giorgio Armani. Šaty nevesty obsypané kryštálmi a perleťou tím talianskej dielne tvoril 2 500 hodín. Iba vyšívanie z toho zabralo 700 hodín, pričom na vyšitie 130 metrov takmer bieleho hodvábu použili „kilometre“ nite potiahnutej platinou. Plecia Charlene museli uniesť tiež 40-tisíc kryštálov Swarovski, 20-tisíc perleťových slzičiek a 30-tisíc „kameňov v zlatom odtieni“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Monako #princezná Charlene #princ Albert

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...