Miranda, Blake či Keira? Ktorej tehuľke to pristane pred objektívmi najviac?

Niekoľko slávnych krások aktuálne očakáva príchod potomka na svet. Na červených kobercoch spoločenských podujatí tak žiaria aj s bruškom, pozrite sa na ne a hlasujte!

01.07.2019 17:00
debata

Udeľovanie hudobných cien BET Awards prilákalo na červený koberec tehotnú modelku Evu Marcille. 34-ročná kráska prišla na červený koberec vo zvodnej róbe v staroružovej farbe a s výrazným rozparkom. Bruška sa dotýkala nežne rukami.

Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej kreácie s odvážnym rozparkom. Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej kreácie s odvážnym rozparkom.

Práve pózovaním na červenom koberci sa slávna blond herečka prezradila! V máji sa Blake Lively (31) objavila na premiére animovanej novinky Pokémon: Detektív Pikachu, kde sa prvý raz pochválila zväčšujúcim sa bruškom. O pár mesiacov manželka Ryana Reynoldsa (42) porodí tretieho potomka.

Blake Lively na premiére filmu Pokémon:... Foto: SITA/AP
Blake Lively Blake Lively na premiére filmu Pokémon: Detektív Pikachu v New Yorku.

V pokročilom štádiu tehotenstva sa na párty značky Louis Vuitton ukázala topmodelka Miranda Kerr (35). Tá sa, podobne ako Lively, už čoskoro stane trojnásobnou mamou. Na červený koberec zvolila dĺžku mini, ktorá jej brušku pristala.

Miranda Kerr na podujatí značky Louis Vuitton v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miranda Kerr Miranda Kerr na podujatí značky Louis Vuitton v Beverly Hills.

Anglická kráska Keira Knightley takisto v máji prekvapila tehotenským bruškom, keď zavítala na prehliadku butiku Chanel v Paríži. Tridsaťštyriročná rodáčka z londýnskeho Teddingtonu čaká druhé dieťa s manželom Jamesom Rightonom z kapely Klaxons.

Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch... Foto: Profimedia
Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch butiku Chanel v Paríži. Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch butiku Chanel v Paríži.

Herečka a speváčka La'Myia Good zvolila aj s tehotenským bruškom na nedávne udeľovanie hudobných cien BET Awards odvážne čierne šaty, ktoré boli sčasti tvorené priehľadnou látkou.

Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a La'Myia Good. Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a La'Myia Good.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #Eva Marcille #tehuĽka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...