Rodinné foto ako z plagátu? Nielen britská kráľovská rodinka to dokáže

Švédska korunná princezná Viktória sa pochválila utešenými zábermi svojich dvoch ratolestí.

08.06.2019 11:00
debata

Na 6. júna vo Švédsku pripadá významný štátny sviatok – National Day of Sweden. Pre severanov je to významný deň plný tradícií, na ktorého oslavu nezabúdajú ani členovia kráľovskej rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

New photo from Swedish National Day . . . #princessvictoria #princedaniel #princessestelle #princeoscar #swedishnationalday #nationaldayofsweden

Príspevok, ktorý zdieľa Crown Princess Victoria (@princessvictoriaofsweden),

Pri tejto príležitosti zverejnila korunná princezná Viktória spolu s manželom, princom Danielom, nové rodinné zábery. Na nich pózuje celá rodinka vo švédskych krojoch. Zároveň na stránke zverejnil kráľovský palác aj samotatnú fotografiu dvoch ratolestí princeznej Viktórie a princa Daniela – princeznej Estelle (7) a princa Oscara (3).

Švédski kráľovskí rodičia, princezná Viktória a... Foto: Linda Brostroem
Estelle Švédski kráľovskí rodičia, princezná Viktória a princ Daniel sa pochválili fotografiou ich dvoch ratolestí - princeznej Estelle (7) a princa Oscara (3).

Zábery vznikali v zámku Haga (sídlo korunnej princeznej a jej manžela) v Štokholme, malá princezná má na sebe tradičný odev v žlto-modrej farebnej kombinácii, ide o tradičné farby Švédska.

Rodinné fotografie v obklopení prírody sú obľúbenými aj u britskej kráľovskej rodiny – práve takto sa na verejnosti prezentujú aj vojvodkyňa Kate s princom Williamom a ich troma ratolesťami.

Rodinná fotografia princa Williama a vojvodkyne... Foto: TASR/AP, Matt Porteous
Británia, kráľovská rodina, princ William Rodinná fotografia princa Williama a vojvodkyne Kate - vpravo je princ George, uprostred princezná Charlotte a vľavo princ Louis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Švédsko #princ Daniel #princezná Viktória

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...