Victoria Beckham: Odvážne modely z čias Spice Girls? Nič neľutujem

Niekdajšia členka skupiny Spice Girls, Victoria Beckham, si dobre spomína na svoje odvážne outfity z éry najväčšej slávy spomínanej skupiny.

28.05.2019 15:00
Dizajnérka Victoria Beckham pózuje fotografom v... Foto: ,
Dizajnérka Victoria Beckham pózuje fotografom v Londýne.
debata

Na svoje modely z tých čias spomína, pretože boli súčasťou jej módnej cesty. Opísala to v rozhovore pre magazín Grazia: „Spôsob, akým niektoré kúsky oblečenia tvarujú telo a vytvárajú rôzne siluety sú mojou inšpiráciou, keď navrhujem oblečenie. Ale tajomstvom skvelých šiat je sebavedomie. Keď človek vyzerá dobre, potom sa aj dobre cíti. Chcem, aby ženy, ktoré nosia moje šaty, cítili, že sú najlepšou verziou seba samých,“ opísala dizajnérka.

Na otázku, či pociťuje ľútosť, že nosila niektoré vyzývavé modely v časoch Spice Girls, odpovedala: „Niektoré kúsky boli dosť odvážne, ale aj tie boli súčasťou mojej cesty a priviedli ma k tomu, čím som dnes, takže neľutujem. Navyše, život je krátky na to, aby sme ľutovali, že sme si obliekli ten-či ktorý outfit,“ dodala.

44-ročnej návrhárke sa však v móde nedarí tak, ako by si predstavovala. A odmietol ju zachraňovať jej manžel, bývalý futbalista a podnikateľ David Beckham. Preto si musela nájsť investorov, ktorí do jej podniku naliali 30 miliónov libier, aby jej účtovné knihy vyzerali o čosi lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #Spice Girls

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...