Pre Jessicu Alba bolo jej sexi telo prekliatím: Dokonca som prestala jesť

Herečka Jessica Alba patrila a ešte stále patrí k najsexi ženám Hollywoodu.

26.05.2019 08:00
Jessica Alba Foto: ,
Jessica Alba na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.
debata

A hoci svoje aktivity presunula skôr do podnikateľskej oblasti, stále budí pozornosť. Keď sa z času na čas objaví na červenom koberci, jej prirodzená krása dostane vždy šancu zažiariť.

Hviezda snímky „Sin City“ sa pravidelne a otvorene vyjadruje na tému jej tela. Hoci jej ho milióny žien závidia, nie vždy bolo pre ňu výhrou. Počas stretnutia „Goop“ v Los Angeles prezradila, že jej rodina od nej vyžadovala, aby svoje telo schovávala. „Ja som sa mala hanbiť za to, že mužov dostávalo moje telo do pokušenia. Tak som prestala jesť, keď som sa stala herečkou. Túžila som vyzerať viac chlapčensky, aby som nebudila toľko pozornosti,“ opísala 38-ročná trojnásobná mama.

Z úst rodinných príslušníkov vtedy často počula rôzne odporúčania. Napríklad aj to, aby si neobliekala džínsy, aby svoje krivky priveľmi neukazovala svetu, pretože zo strany mužov bola neustále obťažovaná. „Nič nie je jednoduché, ak chce človek uspieť v tomto biznise,“ vysvetlila a pokračovala: „Ale človek nesmie zatrpknúť.“

Ako dodala, v začiatkoch kariéry cítila komplexy, trápila sa pocitmi menejcennosti. „Keď som bola mladá, myslela som si, že nie som dosť chytrá. Nemala som klasické vzdelanie, nechodila som na univerzitu. Keď som si neskôr založila vlastný biznis dospela som k presvedčeniu, že je v poriadku považovať sa za múdru,“ vyjadrila sa v rozhovore pre magazín Health.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...