DiCaprio kontra Pitt v Cannes! Ktorý zo sexidolov boduje u vás? Hlasujte

Obaja patria dlhé roky k najžiadanejším idolom Hollywoodu.

24.05.2019 09:30
Brad Pitt Foto: ,
Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode počas na 72. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Cannes.
debata

Aktuálne spojili sily a bok po boku sa postavili pred kamery novinky Vtedy v Hollywoode, ktorá sa dočkala veľkolepej premiéry práve počas filmového festivalu v Cannes. Fanúšikovia a najmä fanúšičky si tak mohli počkať na svoje idoly, zblízka si ich obzrieť a rozhodnúť sa, ktorý zo slávnej dvojice je viac sexi.

Brad Pitt  počas konferencie k  filmu Vtedy v... Foto: Reuters
Brad Pitt Brad Pitt počas konferencie k filmu Vtedy v Hollywoode počas na 72. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Držiteľ jedného Oscara, Brad Pitt, je navyše aktuálne single. Sympatický päťdesiatnik, ktorý oslávil 55. narodeniny v decembri, sa však na Riviére pohyboval výlučne v spoločnosti filmových kolegov. Slávne ani menej známe krásky mu spoločnosť počas potuliek mestom nerobili. Mohol tak iba spomínať na časy, kedy sa vo festivalovom meste predvádzal s niekdajšími manželkami – atmosféru Cannes si po jeho boku vychutnali Angelina Jolie aj Jennifer Aniston.

Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú fotografom... Foto: TASR/AP, REGIS DUVIGNAU
Brad Pitt Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú fotografom počas konferencie k filmu Vtedy v Hollywoode počas na 72. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Leonardo DiCaprio, takisto majiteľ jednej sošky Oscara, aktuálne single nie je. Na červenom koberci premiéry filmu Vtedy v Hollywoode si totiž zapózovala aj jeho súčasná priateľka, modelka Camila Morrone. 21-ročná kráska si však musela pred objektívmi vystačiť sama, slávny herec dal prednosť svojim filmovým kolegom.

Leonardo DiCaprio na premiére filmu Vtedy v... Foto: TASR/AP, ERIC GAILLARD
Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio na premiére filmu Vtedy v Hollywoode počas na 72. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Z DiCapria fanúšičky stále „odpadávajú“ hoci aj jemu, podobne ako Pittovi, roky neúprosne pribúdajú, na jeseň oslávil 44 narodeniny. Na rozdiel od svojho kolegu Pitta, DiCaprio doposiaľ v manželskom chomúte neskončil. Na krásne partnerky, modelky, si však herec zvlášť potrpí – iné ženy sa po jeho boku ani neobjavujú.

Leonardo DiCaprio  počas tlačovej konferencie v... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio počas tlačovej konferencie v Cannes.

Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú...

Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú...
+4 Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Leonardo DiCaprio #Cannes 2019

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...