Claudia Schiffer a jej šťastné manželstvo: Začalo sa originálnou žiadosťou o ruku

Slávna modelka sa pred oltár s producentom a režisérom Matthewom Vaughnom postavila v roku 2002. Sú spolu dodnes.

23.05.2019 13:00
debata

Claudia Schiffer (48) sa pred pár dňami predviedla na červenom koberci v Londýne počas premiéry filmovej novinky Rocketman o spevákovi Eltonovi Johnovi. Na premiére jej robil spoločnosť aj jej manžel, filmár Matthew Vaughn.

Claudia Schiffer a Matthew Vaughn na premiére... Foto: Profimedia
Claudia Schiffer a Matthew Vaughn Claudia Schiffer a Matthew Vaughn na premiére The Rocket Man v Londýne.

Zaujímavosťou je, že na snímke slávna modelka spolupracovala aj ako výkonná producentka. Niekdajšiu topmodelku však už zopár rokov oveľa viac než práca zamestnáva jej rodina. 48-ročná rodená Nemka je trojnásobnou mamou a zároveň aj manželkou režiséra a producenta Matthewa Vaughna. Blond kráska sa s ním postavila pred oltár v roku 2002 a ich manželstvo pevne drží dodnes.

Herec Taron Egerton a jeho snúbenica Emily Thomas.
Herečka Elizabeth Hurley na britskej premiére...
+4Nemecká modelka Claudia Schiffer prichádza na...

V rozhovore pre The Guardian porozprávala čo-to o svojom manželstve. O modelke je známe, že súkromie si pred médiami skôr stráži. Čím ju však očaril práve Matthew Vaughn? „Nikdy predtým som sa nestretla s dokonalým mužom a bola som presvedčená, že taký ani neexistuje. A potom som ho spoznala. Bol všetkým, čo som si vysnívala. Úplne ma vyviedol z rovnováhy,“ opísala modelka pre The Guardian.

Ako dodala, mali toho veľa spoločného a tak jej prišlo celkom prirodzené, že začala myslieť na rodinu. „Mám správneho muža, rýchlo chcem mať deti. Nestrácajme čas,“ opísala svoje pocity, ktoré ju opantali v začiatkoch ich vzťahu. Filmár mal však strach požiadať jednu z najkrajších žien sveta o ruku – kľaknúť si pred ňou na kolená a vytiahnuť z vrecka prsteň sa mu zdalo byť priveľmi nudné a všedné. O tom, ako Claudiu Schiffer požiadal o ruku, porozprával pre britský Mirror. „Zapojil som do toho môjho obľúbeného maliara, umelca Eda Ruscha, aby vytvoril obraz aj s nápisom ‚Vezmeš si ma?‘ a obraz som jej poslal. Našťastie, obraz som dostal naspäť aj s odpoveďou ‚áno‘.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Claudia Schiffer

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...