Jessica Alba a jej vyznanie manželovi! K jedenástemu výročiu svadby

Herečka Jessica Alba a producent Cash Warren oslávili jedenásť rokov od ich dňa D.

20.05.2019 17:00
Stále zamilovaní manželia Cash Warren a Jessica... Foto: ,
Stále zamilovaní manželia Cash Warren a Jessica Alba.
debata

Pri tejto príležitosti slávna herečka a úspešná podnikateľka zverejnila spoločnú fotografiu s manželom na svojom Instagrame s textom: „Môj najlepší priateľ, moje všetko. Život, o ktorom sme snívali, sa splnil, dokonca nad rámec všetkého, čo sme si predstavovali“. Zároveň pridala aj niekoľko fotografií z minulosti, ktoré zachytávajú práve ich šťastie vo dvojici.

Pritom, podobne ako pri iných prominentných hollywoodskych manželstvách, aj Alba a Warren už niekoľkokrát čelili „zaručeným“ informáciám o kríze či dokonca o konci ich manželstva. V minulosti sa šírili titulky, ako jej manžel už nezvláda život v pozadí svojej úspešnej manželky. A tej sa naozaj darí – z herectva presedlala na podnikanie a stala sa z nej veľmi úspešná obchodníčka, odkedy založila spoločnosť The Honest Company a začala budovať biznis v oblasti detskej kozmetiky.

38-ročná Alba je okrem herečky, manželky a podnikateľky aj mamou – dokonca trojnásobnou. Na Silvestra 2017 priviedla na svet zatiaľ jej posledného potomka, syna Hayesa. Okrem toho už manželia vychovávajú dve dcéry – Honor Marie (10) Haven Garner (7).

Alba sa s Warrenom stretla v roku 2004 počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka, o štyri roky neskôr sa pár zosobášil v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jessica Alba

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...