Vojvodkyňa Kate sa rozhovorila o malom Louisovi: Len som sa otočila a on už bol...

37-ročná vojvodkyňa Kate je šťastnou mamou troch ratolestí. Obracať sa musí ako ktorákoľvek iná mamička malých detí.

16.05.2019 11:00
ojvodkyňa Catherine z Cambridge na návšteve... Foto: ,
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge.
debata (1)

Kdekoľvek sa manželka princa Williama objaví, tešia sa z nej nielen jej dospelí fanúšikovia, ale aj deti. Sympatická Kate sa počas oficiálnych stretnutí či pri rozhovoroch s fanúšikmi vyjadrí aj na tému jej ratolestí.

Počas utorkovej návštevy v meste Bletchley dostala vojvodkyňa Kate do daru aj štyri plyšové hračky – pre Georgea, Charlotte, Louisa aj Archieho, syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho. Pri preberané hračiek Kate povedala: „Milujú divé zvieratká, budú sa o ne starať.“

Počas minulotýždňového oficiálneho vystúpenia v Londýne sa zasa trojnásobná mama rozhovorila o ich najmladšom synovi, princovi Louisovi. Ten oslávil 23. apríla prvé narodeniny. Podľa jej slov malý princ už chodí. „Drží nás stále na nohách,“ povedala. „Minule som sa len na chvíľu otočila a on už bol hore na šmýkačke. Ani som nevedela, ako,“ dodala so smiechom počas rozhovorov s fanúšikmi, ako uvádzajú britské médiá.

Okrem Louisa Kate a William vychovávajú aj 5-ročného princa Georgea a 4-ročnú princeznú Charlotte. Najmladší Louis je vekovo najbližšie k prvorodenému synovi princa Harryho, ktorý prišiel na svet len pred týždňom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #výchova

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...