Gladiátor, Thor a ďalší! Krásavci narodení v Austrálii, ktorý je NAJ? Hlasujte

Niečo na tých Austrálčanoch je! Aha, akí krásni muži pochádzajú od protinožcov - Hugh Jackman, Joel Edgerton, Eric Bana a ďalší...

09.04.2019 17:00
debata

Chris Hemsworth (35) je aktuálne zrejme najpopulárnejším Austrálčanom, ktorému sa podarilo preraziť v Hollywoode. Jeho vzhľad mu pritom výrazne pomohol, v roku 2014 sa stal najsexi mužom planéty podľa magazínu People. Jeho prelomovou úlohou sa stal v roku 2011 hrdina Thor.

Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men of The Year' Awards v Londýne. Herec Chris Hemsworth na vyhlásení cien GQ Men of The Year' Awards v Londýne.

Hugh Jackman (50) sa pred filmové kamery postavil v devätdesiatych rokoch, v roku 2000 zažiaril v snímke X-Men. V roku 2008 si po boku slávnej Austrálčanky Nicole Kidmanovej zahral vo filme Austrália.

Herec Hugh Jackman. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hugh Jackman Herec Hugh Jackman.

Simon Baker (49) sa zviditeľnil vďaka hlavnej úlohe v seriáli Mentalista. Ale výraznú úlohu si zahral aj komédii z roku 2006 s Meryl Streep a Anne Hathaway – Diabol nosí Pradu.

Simon Baker a  Naomi Watts. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Simon Baker Simon Baker a Naomi Watts.

Russell Crowe (55) zažiaril vo filme Gladiátor v réžii Ridleyho Scotta, za svoju rolu si vyslúžil Oscara. Okrem toho má na svojom konte dve ďalšie nominácie na zlatú sošku – za filmy Čistá duša (2001) a The Insider (Insider: Muž, ktorý vedel príliš mnoho) v roku 1999.

Herec Russell Crowe. Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Russell Crowe Herec Russell Crowe.

Liam Hemsworth (29) je mladším bratom slávnejšieho Chrisa. Na svojom konte má úlohy v snímkach ako Hry o život, Independence Day 2. Preslávil ho aj vzťah s Miley Cyrusovou, ktorá sa v roku 2018 stala jeho manželkou.

Manželia Liam Hemsworth a Miley Cyrus spoločne... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Manželia Liam Hemsworth a Miley Cyrus spoločne pózujú fotografom. Manželia Liam Hemsworth a Miley Cyrus spoločne pózujú fotografom.

Eric Bana (50) v Hollywoode prerazil vďaka režisérovi Ridleymu Scottovi, ktorý ho obsadil do filmu Čierny jastrab zostrelený (Black Hawk Down) v roku 2001, v roku 2004 zažiaril v historickom veľkofilme Trója.

Herec Eric Bana. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Eric Bana Herec Eric Bana.

Joel Edgerton (44) je síce hercom vedľajších rolí, ale za pozornosť rozhodne stojí – diváci ho mohli vidieť v snímkach ako Červená volavka (2018), Veľký Gatsby (2013) či Král Artuš (2004). V Austrálii patrí medzi najslávnejších divadelných hercov.

Herec Joel Edgerton. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herec Joel Edgerton. Herec Joel Edgerton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Chris Hemsworth #Russel Crowe #Simon Baker

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...