Koľko stála tehotenská móda Meghan? Závratných 600 000 eur

Vojvodkyňa Meghan si svoje tehotenstvo vychutnáva plnými dúškami. A týka sa to aj tehotenskej módy.

25.03.2019 09:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan - diktuje štýl aj s tehotenským bruškom.
debata

Stránka Lovethesales.com si dala tú námahu a vyčíslila, koľko ju jej outfity, v ktorých sa objavila na verejnosti od augusta 2018, stáli. A z tej ceny sa priam točí hlava – ide o sumu 600 000 eur. Ako uvádza stránka, 99 percent z jej modelov sme na nej videli prvý raz, Meghan svoje obľúbené kúsky zatiaľ recykluje v menšej miere ako vojvodkyňa Kate.

Manželka britského princa Harryho, vojvodkyňa... Foto: Reuters, CLODAGH KILCOYNE
Meghan Manželka britského princa Harryho, vojvodkyňa Meghan navštívila organizáciu Smart Work v Londýne. V ušiach má náušnice Kimai za 315 libier, na sebe kabát Oscar de la Renta v hodnote 2 600 libier, v rukách kabelku Victoria Beckham v hodnote 1 695 libier.

Túto sumu si môže vojvodkyňa Meghan zdôvodniť – jej kalendár bol priam nabitý oficiálnymi povinnosťami – okrem 16-dňovej cesty po Austrálii a Novom Zélande absolvovala aj pobyt v Maroku. O jej oficiálnych vystúpeniach vo Veľkej Británii ani nehovoriac. Stránka spočítala, koľko outfitov mala manželka princa Harryho na sebe od augusta – 75.

V rámci jej výberu sme sa dočkali aj naozaj exkluzívnych kúskov – v Sydney sa vojvodkyňa objavila v róbe Oscar de la Renta v hodnote vyše 11 000 eur.

Vojvodkyňa Meghan v šatách  Oscar de la Renta... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan v šatách Oscar de la Renta počas podujatia "Australian Geographic Society Awards" v Sydney.

Počas jej návštevy Maroka sa na recepcii v meste Rabat ukázala v šatách Dior Haute Couture, ktorých cena sa šplhala k 105 000 eur.

Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena je údajne 105-tisíc eur. Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena je údajne 105-tisíc eur.

Počas tehotenstva 37-ročná Meghan siahla po značkách ako Victoria Beckham, Erdem či Carolina Herrera, ktorých modely rozhodne nepatria k lacným. Ale vojvodkyňa pár raz prekvapila aj lacnými modelmi známych reťazcov – napríklad béžovými šatami značky H&M.

Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na... Foto: Reuters, H&M, koláž: Pravda.sk
Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na verejnosti v tehotenských šatách za 24,99 libier. Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na verejnosti v tehotenských šatách za 24,99 libier.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #oblečenie #vojvodkyňa Meghan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...