Hviezdy veria svojim znameniam! Kto je typický rak a kto strelec?

Charakteristika pre jednotlivé znamenia "sedí" aj na slávne dámy, ktoré to nijako netaja. Naopak - k znameniu zverokruhu sa hrdo hlásia.

19.03.2019 14:30
Selena Gomez Foto: ,
Americká speváčka a herečka Selena Gomez.
debata

Selena Gomez

Pre slávnu americkú herečku a speváčku platí, že je typickým rakom. V jednom rozhovore to povedala jasne. „Som extrémne citlivá. Všetko prežívam veľmi intenzívne, to je vlastnosť, ktorú si na sebe cením. Mám rada svoje pocity.“

Rihanna

Speváčka Rihanna. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v kreácii Alexis Mabille Couture. Speváčka Rihanna.

Speváčka z Barbadosu sa narodila v znamení rýb. Ľudia – ryby – sú vo všeobecnosti považovaní za okúzľujúcich, šarmantných, citlivých ale najmä trpezlivých. „Ryby vždy zostávajú v ich malom kruhu, nemajú záujem o dočasné priateľstvá,“ napísala svoju charakteristiku Rihanna na sociálnej sieti.

Kim Kardashian

Televízna osobnosť Kim Kardashian West pózuje... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian West Televízna osobnosť Kim Kardashian West pózuje pri príchode na amfAR gala v New Yorku. V šatách Versace.

Hviezda sociálnych sietí vyjadrila nadšenie nad jej spojením s jej nevlastnou sestrou, Kylie Jenner, o ktorom napísala na svojej stránke: „Kylie je lev, ja som váha. Skvelou správou je, že tieto dve znamenia sa k sebe hodia a skvelo spolu vychádzajú. Lev je znamenie plné energie (typická Kylie), zatiaľ, čo váha je vzdušné znamenie, oveľa pokojnejšie. Oheň potrebuje vzduch a to je dôvod, prečo si s Kylie tak rozumieme.“

Taylor Swift

Taylor Swift na udeľovaní  iHeartRadio Music... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Taylor Swift Taylor Swift na udeľovaní iHeartRadio Music Awards v Los Angeles.

Blond hviezda je strelec a je presvedčená, že je obdarená typickými znakmi toho znamenia zverokruhu. V niekoľkých rozhovoroch sa opísala ako optimistická, nezávislá a milujúca slobodu. Je fanúšičkou cestovania a neustále je na stope novým dobrodružstvám, ako opísala v niekoľkých rozhovoroch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Taylor Swift #znamenia

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...