Krásna mama Miranda Kerr o výchove: Syna učím, aká dôležitá je práca

Modelka Miranda Kerr je dvojnásobnou mamou. Starší z jej synov, Flynn, má osem rokov a jeho otcom je hollywoodsky herec Orlando Bloom.

18.03.2019 15:00
Miranda Kerr pózuje fotografom v Tokiu. Foto: ,
Miranda Kerr pózuje fotografom v Tokiu.
debata

Ako sa slávna Austrálčanka vyjadrila pre magazín InStyle, syna neplánuje rozmaznávať peniazmi. Nechce, aby si Flynn myslel, že len preto, že má bohatých rodičov, mu všetko spadne „z neba“ rovno do náručia. Modelka mu napríklad neplánuje ani kúpiť jeho vlastné auto.

„Povedala som Flynnovi, že ak si chce o pár rokov kúpiť auto, musí už teraz začať šetriť. Chcem, aby sa naučil, aká je dôležitá práca, tak, ako som sa to musela naučiť aj ja,“ opísala 35-ročná modelka. Okrem Flynna vychováva aj 10-mesačného syna Harta, ktorého otcom je jej manžel, milionár Evan Spiegel, zakladateľ SnapChat-u. Ako povedala, súkromie je pre nich veľmi dôležité a to je dôvod, prečo fotografie malého Harta nikde nezverejňuje.

„Ako pár sme sa rozhodli, že ho nebudeme ukazovať. Jediný spôsob, ako posielame jeho fotografie našim príbuzným je Snapchat, pretože je to najbezpečnejší spôsob komunikácie,“ dodala úspešná modelka, ktorá sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou v roku 2013 ukončila spoluprácu. Vytvorila tiež vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #syn #Miranda Kerr

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...