Stroskotané aj stále plné vášne! Lásky z filmového pľacu

Rachel Weisz, Reese Witherspoon, Jenna Dewan či Miley Cyrus - to je len zopár herečiek, ktoré sa zaľúbili v práci - pred kamerami. Ako ich vzťahy napokon dopadli?

05.03.2019 15:00
Rok 2001: Herečka Reese Witherspoon Foto:
Rok 2001: Herečka Reese Witherspoon s prvým manželom Ryanom Phillipom.
debata

Práca nao filme Dom snov zviedla dohromady hercov Daniela Craiga a Rachel Weisz. O rok nato už oslavovali spoločnú svadbu,ich prvý potomok prišiel na svet len nedávno – v roku 2018.

Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz na zábere z 9. apríla z New Yorku.

V roku 2004 sa počas nakrúcania romantického filmu Zápisník jednej lásky začal iný hollywoodsky sen. Príbeh plný sĺz nenechal chladných ani jeho hlavných predstaviteľov, Ryana Goslinga a Rachel McAdams. Ich city zarezonovali až natoľko, že sa zasnúbili. Svadba sa však napokon nekonala, pár sa v roku 2007 rozišiel.

Šťastný koniec nabrala filmová láska dvojice Sarah Michelle Gellar a Freddieho Prinzea Jr.. Dvojica sa spoznala v roku 1997 počas nakrúcania filmu Viem, čo si robil minulé leto. Od roku 2000 tvoria herci pár, o dva roky nato sa postavili pred oltár. Medzi hollywoodskymi manželstvami patrí to ich k tým šťastnejším, keďže sú spolu dodnes a tešia sa z dvoch potomkov.

Krásavec Channing Tatum a herečka a tanečníčka Jenna Dewan sa streli pred kamerami tanečného filmu Let's Dance v roku 2006. Snímka im obom priniesla nielen slávu, ale aj lásku. Dokonca až takú, ktorá sa skončila svadbou v roku 2009. Ale tento párik snov už patrí minulosti, hoci ich vzťah vydržal dlhých desať rokov.

Channing Tatum a jeho exmanželka  Jenna Dewan... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Channing Tatum Channing Tatum a jeho exmanželka Jenna Dewan Tatum.

Aj krásavec Liam Hemsworth a herečka a speváčka Miley Cyrus sa spoznali vďaka práci na filme Posledná pieseň v roku 2009. Ale ich mladá láska prešla niekoľkými vzletmi aj pádmi, aby sa napokon predsa len skončila šťastne. V zime 2018 si sledovaný párik povedal svoje oficiálne „áno“.

Miley Cyrus a jej snúbenec Liam Hemsworth na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Miley Cyrus Miley Cyrus a jej snúbenec Liam Hemsworth na párty Vanity Fair po udeľovaní Oscarov.

Niekdajšia hviezda seriálu Klinika Grace, herečka Katherine Heigl, sa v roku 2005 stretla pri nakrúcaní hudobného klipu s muzikantom Joshom Kellym. Preskočila iskra, ktorá vyvrcholila o dva roky neskôr svadbou. Manželia spoločne vychovávajú dve adoptované deti a jedno biologiocké – spoločného syna.

Josh Kelley a jeho manželka  Katherine Heigl na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katherine Heigl Josh Kelley a jeho manželka Katherine Heigl na premiére filmu "Unforgettable" v Los Angeles.

A opäť je tu stroskotaná filmová láska – Ryan Phillippe a Reese Witherspoon, ktorý sa stretli na pľaci filmu Veľmi nebezpečné známosti – čo bolo pred dvadsiatimi rokmi. Veľmi rýchlo sa postavili pred oltár – už v roku 1999 a manželmi s dvoma deťmi boli do roku 2007, kedy sa ich vzťah rozpadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #manželstvo #Daniel Craig #Rachel Weisz #Reese Witherpsoon

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...