VIDEO Dara Rolins: Toľkokrát som chcela vykričať, že všetko je inak!

V hudobnej brandži pôsobí od útleho detstva. Aj po štyridsiatich rokoch kariéry však dokáže byť relevantná a stále populárna. Dara Rolins si myslí, že to najmä láskou k jej povolaniu.

21.02.2019 16:25
debata (2)
Video

„Je to jednoducho a ľahko viditeľná vec, dá sa prečítať,“ vyhlásila pred kamerou TV Pravda. „Ak je niečo hrané a robí sa pre efekt, sú to zvyčajne veci krátkodobé. Sú to hviezdy jedných hitov,“ pokračovala Dara Rolins.

„U mňa to bolo o tom, že aj za cenu, že som vedela, že nikdy nevyhrám Zlatého slávika a nedostanem žiadnu cenu, tak to prežijem – o to predsa vôbec nejde. Ja nesúťažím v speve. Milujem to, čo robím. Ja hudbou žijem, dýcham a je mi to extrémne prirodzené a robí mi to dobre,“ uviedla vo videorozhovore známa speváčka.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins. Foto: AVON
Speváčka Dara Rolins. Speváčka Dara Rolins.

Súčasťou jej života je však aj záujem verejnosti, často pranierovanie v médiách, „prikrášlené“ kauzy, rozoberanie súkromia. „Som verejne známa osoba a ruka v ruke s tým idú momenty, situácie, emócie, ktoré nie vždy sú len pozitívne,“ hodnotí ich pragmaticky Dara Rolins.

„Občas ma to vytočí, naštve, aj som si pákrát poplakala. Občas mám pocit, že chcem vykričať do sveta, že to je všetko inak a čo si to dovoľujete? Ale potom sa vždy nadýchnem, vydýchnem a poviem si, veď nie som jediná,“ úprimne sa vyznala Dara.

V rozhovore pre TV Pravda porozprávala aj o tom, ako vníma rok, ktorý uplynul od rozchodu s raperom Rytmusom či nutnosť obchodného ducha, ktorý v súčasnej hudobnej kariére spevák potrebuje. Viac si pozrite v našom videu v úvode článku.

Dara ešte ako Darinka Rolincová.
Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už...
+20Speváčka Dara Rolins.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #kariéra #súkromie #médiá #podnikanie #zivot #Dara Rolins #Rytmus

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...