Diana sa značke Chanel vyhýbala, robí to aj vojvodkyňa Kate! Ich dôvody?

V utorok módny svet obletela smutná správa o úmrtí dizajnéra Karla Lagerfelda (85), ktorého meno zostane navždy spojené so značkou Chanel.

21.02.2019 09:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge, patrónka... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v kreácii Gucci.
debata

Vzápätí začali na jeho úmrtie reagovať mnohé slávne hviezdy, ktoré modely tohto módneho domu milovali a hrdo nosili.

Milovníčkou módy bola bezpochyby aj zosnulá princezná Diana. Móda Chanel však k jej obľúbeným nepatrila a počas jej posledných rokov ju ani nenosila. Dôvodom však nebolo to, že by sa jej modely nepáčili.

Dizajnér Karl Lagerfeld v roku 1997 prichádza... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Dizajnér Karl Lagerfeld v roku 1997 prichádza na pohreb Gianniho Versaceho - v popredí princezná Diana a spevák Elton John. Dizajnér Karl Lagerfeld v roku 1997 prichádza na pohreb Gianniho Versaceho - v popredí princezná Diana a spevák Elton John.

Ako pred časom napísal magazín Harper's BAZAAR Australia, na vine bolo logo slávnej značky. Vysvetlil to austrálsky dizajnér Jayson Brundson, ktorý s Dianou spolupracoval v roku 1996. K jej outfitu jej vtedy priniesol topánky a kabelky značky Chanel, ale Diana ich odmietla. Dôvod? Logo značky Chanel v nej evokovalo spomienky na romancu medzi Charlesom a Camillou – spojenie CC jej bolo proti srsti.

Značka Chanel nepatrí medzi obľúbené ani u vojvodkyne Kate. Ako informuje Daily Mail, manželka princa Williama bola videná v modeli tejto značky len raz, počas jej návštevy Paríža v roku 2017. Dôvod? Zrejme za to môžu jedovaté vyjadrenia známeho dizajnéra na adresu jej mladšej sestry Pippy, ktoré odzneli z jeho úst v roku 2012 pre britský denník The Sun. "Kate Middleton má peknú postavu a je tým pravým dievčaťom pre Williama. Mám rád tieto typy žien. Mám rád romantickú krásu. Na druhej strane, jej sestra, to je niečo iné. Nepáči sa mi jej tvár. Mala by sa ukazovať iba zozadu,“ uviedol vtedy guru značky Chanel.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Diana #Chanel

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...