Zuzana Vačková oslavuje 50: Toto je jej 12 podôb, ktoré môžu inšpirovať!

Málokto by jej tipoval, že oslávila päťdesiate narodeniny. Práve v utorok 12. februára sfúkne na torte pomyselných 50 sviečok slovenská herečka Zuzana Vačková.

12.02.2019 15:01
debata (4)
Herečka Zuzana Vačková. Foto: IEM
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

Známa rodáčka z Nitry, ktorú v začiatkoch kariéry preslávili najmä úlohy princezien, roztomilých dedinských dievčat, ale aj vážnejšie role, vyrastala v Prievidzi a následne v Bratislave. Práve v hlavnom meste prišla do kontaktu s filmom – ako dvanásťročná debutovala v úlohe Aničky vo filme Kosenie jastrabej lúky, kde si zahrala po boku Jozefa Kronera. Po absolvovaní gymnázia sa prihlásila na VŠMU a stala sa jednou z obľúbených a vyhľadávaných herečiek.

Herečka Zuzana Vačková na zábere z Instagramu. Foto: Instagram
Herečka Zuzana Vačková na zábere z Instagramu. Herečka Zuzana Vačková na zábere z Instagramu.

V jej filmografii sa nachádzajú najmä televízne filmy, stačí spomenúť Turandot, Jablonku, Staroružovú drámu či Štvrtú hlavu draka. Aj dnes však Vačkovú mnohí vnímajú vďaka jej hereckej práci – pomohol k tomu seriál Panelák, v ktorom niekoľko rokov stvárňovala jednu z hrdiniek Alicu, ktorá v sebe niesla výrazný humorný motív a odľahčovala jednotlivé situácie. Naposledy zaujala aj svojím hudobno-tanečným talentom v šou Tvoja tvár znie povedome.

V poslednom čase vnímajú Slováci tiež Zuzanu Vačkovú ako dámu, ktorá sa stala vzorom pre mnohé rovesníčky, ale aj mladšie ženy. Dôvodom je nepochybne práve jej mladistvý a pôvabný vzhľad, o ktorý sa snaží aj s pomocou zdravšieho a vyváženého životného štýlu.

Herečka je matkou syna Jakuba a dcéry Marušky. V minulosti bola vydatá za herca Rastislava Rogela – dvojica sa však rozišla pre Rogelovu inklináciu k extrémistickým skupinám.

Pozrite si 12 podôb Zuzany Vačkovej v našej galérii.

Herečka Zuzana Vačková.
Herečka Zuzana Vačková.
+9Herečka Zuzana Vačková.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #kariéra #oslava #jubileum #forma #Zuzana Vačková #rola #päťdesiatka

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...