Svadba na Valentína? Väčšine hviezd šťastné manželstvo nepriniesla

Pre Salmu Hayek bola valentínska svadba šťastným krokom do manželstva. Sharon Stone ši Meg Ryan to ale nevyšlo. Ktoré ďalšie hviezdy sa postavili pred oltár na Valentína?

12.02.2019 13:00
Salma Hayek Foto: ,
Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault si povedali "áno" na Valentína.
debata

Herec Benedict Cumberbatch sa postavil pred oltár na Valentína v roku 2015. Manželstvo so Sophie Hunter je šťastné dodnes. Cumberbatch a o dva roky mladšia herečka a dramatička sa začali spolu objavovať na verejnosti počas roku 2014, no zoznámili sa už skôr. V roku 2009 si napríklad obaja zahrali vo filme Burlesque Fairytales, vychovávajú dve deti.

Sophie Hunter a jej manžel Benedict Cumberbatch. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sophie Hunter a jej manžel Benedict Cumberbatch. Sophie Hunter a jej manžel Benedict Cumberbatch.

14. február sa stal svadobným aj pre hollywoodsku hviezdu Salmu Hayek, ktorá povedala „áno“ francúzskemu milionárovi Francoisovi-Henri Pinaultovi v romantickom Paríži v roku 2009. Manželia sú spolu dodnes a vychovávajú jedného potomka, dcéru Valentinu.

Finančník Francois-Henri Pinault a jeho... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Finančník Francois-Henri Pinault a jeho manželka - herečka Salma Hayek nechýbali. Finančník Francois-Henri Pinault a jeho manželka - herečka Salma Hayek nechýbali.

Ale sú aj páry, ktorým valentínska svadba šťastie nepriniesla. Meg Ryan a Dennis Quaid si svoj veľký deň vychutnali 14. februára 1991 – po desiatich rokoch sa ich manželstvo rozpadlo. Hviezda trileru Základný inštinkt, Sharon Stone, sa za Phila Bronsteina vydala v roku 1998, presne na Valentína. O šesť rokov nato už z nich boli rozvedení exmanželia. Brazílska modelka Adriana Lima a basketbalista Marko Jaric sa stali manželmi v roku 2009, rozviedli sa o 5 rokov nato. A napokon, aj muzikant a frontman kapely Oasis – Liam Gallagher sa s Nicole Appletonovou oženil v roku 2008 na sviatok svätého Valentína, v roku 2014 ohlásili rozchod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Salma Hayek #Valentín

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...