VIDEO: Rozhovory sú pre diváka, pýtam sa ako bežný človek, vraví Vinczeová

Väčšina ľudí, ktorí ju poznajú, majú Adelu Vinczeovú spojenú s moderovaním veľkých komerčných projektov. V zozname má programy ako Superstar, Let's Dance, niekoľkonásobné moderovanie OTO či Chart Show.

08.02.2019 07:00
debata (12)
Moderátorka Adela Vinczeová. Foto: TV Markíza
Moderátorka Adela Vinczeová. Moderátorka Adela Vinczeová.

Vinczeová však už niekoľko rokov láka menšinového diváka na talk-šou Trochu inak, ktorá sa raz mesačne odohráva na divadelných doskách SND a od istého času ju vysiela aj Dvojka RTVS. „Z môjho pohľadu je úplne iná. Aj preto, že je trošku odlišná od toho, čo robím v komerčných televíziách,“ vyhlásila pred kamerou TV Pravda Vinczeová.

Vzápätí sa však poopravila. Svoju vlastnú talk-šou totiž vníma ako spojenie úplne normálnych rozhovorov v tom najlepšom slova zmysle. „Nesnažíme sa tlačiť na pílu, skôr si pozvať ľudí, ktorí sú zaujímaví, ktorí majú čo povedať, alebo majú aktualizačný moment a chceme, aby sa to nieslo v nejakom dobrom pocite,“ pokračovala populárna moderátorka.

Priznala pre TV Pravda, že práve s Trochu inak sa jej spája najviac profesných neistôt. „Rozhovor je živý organizmus, ktorý vtedy vzniká. A vždy si hovorím, fíha, tak pýtame peniaze za to, nevieme, čo z toho človeka vyjde, či bude zhovorčivý, lebo nie každý človek, ktorý je napríklad známy alebo má tému, je aj dobrý respondent,“ vysvetlila Vinczeová.

O tom, ktorý hostia pre ňu boli doposiaľ mimoriadne zaujímaví, alebo bez čoho sa nezaobíde jej práca na Trochu inak, porozprávala tiež pre TV Pravda. Zaujímavé video si pozrite nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #rozhovor #pocit #talk-šou #Trochu inak #Adela Vinczeová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...