Žiarivé dámy, ktoré tento rok oslávia 70-ku! Hádali by ste im ju?

Meryl Streep, Sigourney Weaver a Jessica Lange majú spoločný rok narodenia - 1949. Z ktorej z nich bude najočarujúcejšia sedemdesiatnička?

16.01.2019 09:00
debata

Meryl Streep

3-násobná držiteľka Oscara patrí medzi najžiarivejšie hviezdy Hollywoodu a to už celé desaťročia. Darí sa jej nielen v kariére, herečka je šťastná aj v súkromí. Od roku 1978 je vydatá za sochára Dona Gummera, s ktorým má 4 deti. Herečka s jemnou pleťou starne pred objektívmi fotografov a svoju peknú tvár aj štíhlu postavu hrdo predvádza na červených kobercoch. Sedemdesiatku oslávi 22. júna.

Herečka Meryl Streep. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Meryl Streep Herečka Meryl Streep.

Sigourney Weaver

Zostane v mysliach divákov zrejme navždy zapísaná ako odvážna Ripleyová z filmu Votrelec (1986), za ktorý získala aj nomináciu na Oscara. Celkovo sa jej podarilo získať tri nominácie na zlatú sošku, doposiaľ si však z pódia neodniesla ani jednu. Rodáčka z New Yorku oslávi okrúhlu sedemdesiatku 8. októbra. Od roku 1984 žije v manželstve s režisérom a scenáristom Jimom Simpsonom, s ktorým majú jedno dieťa.

Herečka Sigourney Weaver. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Sigourney Weaver Herečka Sigourney Weaver.

Jessica Lange

Sa teší z dvoch Oscarov, jedného získala za slávnu rolu v komédii Tootsie (1983). Je trojnásobnou mamou. Otcom jej prvého potomka je tanečník a choreograf Michail Baryšnikov. Otcom jej ďalších dvoch detí je slávny dramatik, scenárista a herec Sam Shepard, ktorý zomrel v roku 2017. Jessica Lange sa aj tesne pred sedemdesiatkou pýši ukážkovou postavičkou. Sympatické je, že oscarová hviezda starne prirodzene a s gráciou. Sedemdesiate narodeniny oslávi 20. apríla.

Herečka Jessica Lange. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Jessica Lange sa objavila v šatách J. Mendel. Herečka Jessica Lange.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Sigourney Weaver #Jessica Lange

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...