Tehotenské kilá trápia aj slávnu Kate Upton: Mám pred sebou ťažkú cestu

26-ročná kráska sa pred dvoma mesiacmi stala mamou dcérky, ktorá dostala meno Genevieve.

04.01.2019 09:00
Kate Upton Foto: ,
Modelka Kate Upton.
debata (1)

Obdivovaná blond modelka so sexi telom, ktorá sa dostala na stránky aj titulky magazínu „Sports Illustrated“, musí bojovať s tehotenskými kilami. A nejde o ľahký boj, ako priznala ona sama.

„Nebudem vám klamať a rozprávať, ako som športovala a zdravo jedla. Sviatky sú v tomto smere ťažkým obdobím,“ napísala štastná mama na Instagrame.

Ako ďalej uviedla, má pred sebou ešte dlhú a náročnú cestu. „Mám pred sebou ťažkú cestu, čo sa tehotenských kíl týka, ale som pre rok 2019 silne motivovaná,“ napísala na Instagrame svojim fanäúšikom. So známym trénenerom celebrít, Benom Brunom, sa spolupodieĺala na programe „Strong4Me“, s ktorým sa dostáva po pôrode späť do formy. Pri programe je dôležité, že treba cvičiť každý deň – 30 minút a to bez špeciálnych prístrojov. V podstate ide o tréning vlastnou váhou cvičiť sa dá priamo v obývačke.

V snažení ju podporila aj ďalšia krásna a slávna mama – herečka Jessica Alba. Boj s tehotenskými kilami zvládla pred čaom aj ona, keď priviedla na svet svoje tretie dieťa. Kate Uptonovej napísala: „Nebuť na seba veľmi prísna. Finess je maratón a nie šprint.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #chudnutie #Kate Upton

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...