Švédska princezná a jej brat želajú krásny sviatok svätej Lucie! Aha, sú rozkošní

Deti korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela, 6-ročná Estelle a 2-ročný Oscar, pózujú oblečení vo sviatočných kostýmoch.

13.12.2018 17:00
debata

Na sviatok svätej Lucie sa totiž vo Švédsku deti prezliekajú do bielych kostýmov previazaných červenou stuhou, na hlavách majú korunky alebo papierové čiapky a v rukách sladké koláče a perníky, ktoré ponúkajú okoloidúcim. Práve na Luciu sa vo Švédsku začínajú vianočné sviatky, k tradíciám patrí aj spievanie kolied.

6-ročná princezná Estelle a 2-ročný princ Oscar... Foto: kungahuset
Estelle , Oscar 6-ročná princezná Estelle a 2-ročný princ Oscar želajú krásny sviatok svätej Lucie, ktorý sa oslavuje v ich rodnom Švédsku.

A sviatok svätej Lucie oslávili aj v kráľovskom paláci, následne na oficiálnej stránke zverejnili aj fotografie potomkov princeznej Viktórie. Pri sviatočných príležitostiach či narodeninách zverejňujú členovia švédskej kráľovskej rodiny oficiálne fotografie, podobne, ako to robia aj vo Veľkej Británii.

Už čoskoro sa Švédi môžu tešiť aj na vianočný pozdrav korunnej princeznej a jej manžela, ktorým dvojica a ich ratolesti každoročne potešia Švédov. Ide pritom o menej oficiálne zábery, minulý rok vznikli napríklad počas rodinnej guľovačky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Oscar #princezná Estelle

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...