Karolína Kurková o výchove synov: České korene spoznávajú od narodenia

Pre topmodelku s českými koreňmi, Karolínu Kurkovú, je veľmi dôležité, aby jej deti - synovia Tobin (9) a Noah (3) mali vzťah aj k jej rodisku, k Čechám.

10.12.2018 11:00
Karolina Kurková Foto: ,
Modelka Karolina Kurková.
debata

„Máme veľké šťastie, že moji rodičia trávia šesť mesiacov v roku s nami v Miami,“ opísala 34-ročná blondínka v rozhovore pre magazín Madame. „Bez ich pomoci by to nefungovalo. Ale čo je ešte dôležitejšie – Tobin aj Noah už veľmi skoro začali spoznávať aj svoje české korene a takisto hodnotu rodiny.“

S jej rodnou krajinou je Kurková stále silne previazaná. Narodila sa v Pardubiciach a na severe Čiech aj vyrastala. Ako opísala, veľa času prežila na dedine u svojej babičky, kde spolu s ňou vvarila džemy, nakladala uhorky a obháňala sliepky na dvore. „Sú to skúsenosti, ktoré môžu aj moji synovia naberať každé leto,“ dodala.

Kurková sa začala modelingu venovať v rodných Čechách, ale už ako 15-ročná vycestovala za hranice, dostala sa aj do New Yorku. Neskôr podpísala kontrakt s Victoria's Se­cret, v roku 2002 získala prestížny titul magazínu Vogue – Modelka roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #synovia #Karolína Kurková

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...